Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Niye odada kapı açık olunca hissedebiliyorsun?

Chemical

Öne çıkan mesajlar

çoğunuzda oluyordur kapı açık olunca böyle bi boşluk oluyor sırtınızda:)
Bende bu his çok kuvvetli çok rahat ve yanılmadan kapı açıksa anlıyorum

Bazıları odanın basıncı değişiyor diyor ki çok zor airlock değilki basınç farkı olucak ha olursada çok çok çokk hassas birşey olur ki hissedemeyiz

Bazıları oda gibi kapalı yerlerin bir düzeni ve aura gibi bi alanı olduğunu söylüyor kapı açık olunca alanı dışarı doğru bozulurmuş hissedermişiz

Belkide sadece rüzgar esiyor ve biz onu kapı açık olarak yorumluyoruz yada sırtımıza soğuk vuruyor onu kapı açık olarak düşünüyoruz?[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Sosyal ağlarda paylaş

varya kelime kelime beni özetledin. Hayatta kapı açık bi yerde duramam, oturamam, uyuyamam... çok rahatsız olurum. Mutlaka bi boşluk olur içimde huzrsuz olurum. O kapı kapanmazsa içim rahat olmaz. Sanırım koruma duygusu, korunma da olabilr tabi :)[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Sosyal ağlarda paylaş

kapı tam olarka arkamda kim dedi uyurken diye:)
yatak kapıya bakıyor bilgisayar tam olarak önümde kapı tam arkamda yani imkanı yok göremiyorum ayırca 6.30 göz var çerçeve dışı bulanık[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bikere bilg başındayken kapının önünden bişi geçti gibi gördüm. Gidip baktım kardeşimdir falan diye, kardeşim horluyodu. annemin kapı falan kapalı zaten. sonra geri döndüm odaya tekrar başka bişi bi tarafa doğru hareket etti. Bende o zamndan beri böleiyim :)[signature][hline]
- ver hadi..
Sosyal ağlarda paylaş

ulan tam arkamda diyom[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
Sosyal ağlarda paylaş

bnm tam arkamda annem arada napıyorum dıe bakıyor odamın gırısıde hollde ztn orda da hep ısık acık acıkcası bı bosluk hhıssetmıyorm cunku kapalı olunca bısey deısmıyor cunku annem kapımın camını kırdı (ohannes) ve yaptırmıyor ya yok bole bısı kapıyı kapasıam "wuhaa" dıe ordan kafayı sokuyor tırsıyorum halıylen...=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"

"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Sosyal ağlarda paylaş

karafatmaman adın atacan diil dimi:D
arkadaşında öyle cam yok annesi kafa falan sokuyo yaptırmıyorlar gene kırılıcak diye

Öneri veriyim ince bi tahta levha koyun üstünü kapıya benzer renge boyayın güzel olur[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
Sosyal ağlarda paylaş

yahu benim kapımın camını takmasalar kafayı yerim ben be git al bi cam tak düzgünce[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
Sosyal ağlarda paylaş

Ben ranger olduğum için herşeyi hissederim. Hissedemesem de hayvanın (yanlış anlamayın :)) biri gelir söyler.
Mesela geçen gün herhangi bir handa, her zamanki gibi karanlık bi köşede yüzümü kapatmış oturuyordum, örümceğin biri ağını 0.02 derece yamuk örmüş, hemen anladım ki kapı açık kalmış. :-P

Ayrıca mesela kafanız eğikken 3-5 kişi size tip tip baksın, hemen anlarsınız.[signature][hline]DoGMeaT, 02 Ağustos 2004 15:43 tarihinde, icq'da demiş ki:
ben aramam öle, paticik benim eniştemin bikere, istesem hepnizi banlarım. yaaa!
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben kapıyı çatlatınca babam zorlamıştı yap diye (yada kapatırken GÇRCOOAAA diye ses çıkarıyordu ondanda olabilir)[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
Sosyal ağlarda paylaş

handada herkez köşelere oturuyo lan 4 köşesi var topu topu köşe kalmadı frp düşkünü karanlık insanlara KALKIN LAN[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Chemical, 06 Ağustos 2004 02:34 tarihinde demiş ki:
handada herkez köşelere oturuyo lan 4 köşesi var topu topu köşe kalmadı frp düşkünü karanlık insanlara KALKIN LAN

Hiç gülceğim yoktu kemi :D[signature][hline]Madcat..
Adamın biri 22.07.2004 00.25 tarihinde pagede demiş ki: Yeşil giysili server bi yerde takıldım yardım edermisiniz?
Sosyal ağlarda paylaş

har bi ya gruplar hana grier ve biri der " şöminenin yanındaki masya gidip oturuyorum.." yada "karanlık bi köeşye geçiyorum"

:)
oyunlarımda çok karşılaşıyorum bu gibi durumlarla..[signature][hline]
- ver hadi..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...