BaaL Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 armory : http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Karazhan&cn=Dekadipies dps gear'ı 6100 gs civarı. geçen hafta saurfang'de 13500 dps yaptım. frost şu an daha faydalı oldugunda frost oynamanızı da tavsiye ederim. yok ben unholy oynıycam diyenler için çantasında shadow's edge vardır. tank gear'ı full icc10 heroic-icc25. 6k gearscore vardır. yani istediginiz icc25 hc guildine tank/dps olarak girebilirsiniz. 6k gs pvp gear'ı var buna ek olarak. 2/4 wrathful set. offset full wrathful. ve wrathful chest almak için yeterli arena puanı var. (2500 puan civarı) 60 adet pet'i var. 4-5k civarı para harcadım petlere. chopper var 15k harcadım. jewelcrafting/enchanting tomarla recipe var, jc de 26 epic recipe var ki bu 100token, 100 token da dragon's eye alınıp satıldıgını var sayarsak 10k gold a geliyor. shadow's edge , ve 18 primordial'e denk gelen 2 dps/1tank itemi (264) craft edilmiş durumda. bunlar da yaptıgımda yaklaşık 60k ya mal oldu, şuan da 35-40k falan sanırım. %310 flying mount mevcut, rusted proto drake. celestial steed var (20 euroya alındı). grand black war mammoth var (3 kişilik) 15 tane kadar title'ı var. icc10 heroic tamamından,icc25 normal (LK hariç) dropu yoktur. 5k gold parası var. ama frost badge kullanmadığı için. 2 tane para makinası profession'a sahip oldugu için siz istemeseniz de sürekli para kazanıyor karakter. (80k gold sattığım için 5k parası kaldı) cd key mevcut,secret question/answer mevcut. ps: "bana tank pvp gear'ı lazım değil", "beni mountlar ilgilendirmiyor" yok ne bileyim "pvp gear'ı lazım pve gearı beni ilgilendirmiyor" falan gibi komik şeylerle gelip ikimize de zaman kaybettirmeyiniz lütfen. ekim ortasına kadar wow'a zamanım olmadıgından satıyorum. sattığım şey görüldüğü üzere verdiğim emeklerin gözümdeki bedelidir. begenmiyen pahalı bulan gidip ucuzunu alabilir. bunu satayım ekim 10 da 200e alır bi char cataclysm'e devam ederim mantıgıyla satıyorum zaten. satmasam da fifi açıkcası. o bakıma alıcaksanız buyrun gelin. almıycaksanız don't balta pls. fiyat:400tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar