KillerLord Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 The lead designer of Aion is now responsible for a new MMORPG. Ji Yong Can, lead designer of Aion who ranked 7th at Beckett Media's Most Influential People in the MMO Industry chart, left NCsoft too(demekki başka ayrılanlarda var), and is now responsible for a new MMORPG in Phantagram. As the former lead designer of Aion, which won at Korea Game Awards 2008, Ji Yong Can is now working in Phantagram as the development director of a new game, which will lead to the construction of a new independent studio once achieving success. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beyazsakal Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Hahaahahah Xd haber in resmi sitesini verirmisin cok merak ettim de Xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 aion'dan kopan kopsun yeter ki gw2'den kopmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beyazsakal Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Haberin sitesini sormustum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 zaten genelde böyle oluyo, adamlar oyunu çıkarıp, bi süre sonra yenisine geçiyolar, aynı oyunda kalmalarının bi manası yok. iyi teklif gelmiştir, kaymıştır oraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 http://news.mmosite.com/content/2010-05-25/developers_of_mmos_like_c9_and_aion_start_all_over_again_successively,1.shtml önemli nokta burada aion mu aslınds bu iyi çözmek lazım adamlar NCSOFT dan ayrılmış kendi şirketlerini mi ne kuruyorlarmış oyunlarının adıda yazıyor. NCSOFT dan ayrılmaları demek çıkaracakları tüm oyunlarımı etkiler yoksa bu ekip sadece aion üzerindemi çalışıyordu onu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beyazsakal Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Yeni Kim gecmis peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beyazsakal Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Aionu yapan ekip mi terketmis yoksa lideri mi lideri ise Baykal kilicdaroglu gibi olsun yani daha iyisi gelsin XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 sana sadece asd.. nereden türüyor bunlar anlamıyorum ki :D oldu babam senini için obamayı falan getiririz. töbe töbe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar