Hashashin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Selam, 2. laptopumun ekranı ve klavyesi bozulduğu için öle salak salak duruyo dolapta. Diyorum ki Bunların parçalarını çıkarıp satmak mümkün müdür? Yada aranızda bununla ilgilenebilcek birisi varmıdır :) Ekran+Klavye tamirine 400+ ytl vermek istemediğim için en azından 3-5 bişi ederse iyi olur diye düşündümde. Thx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 kafanamı attılar laptopu bilmiyorum ama, tahminimce, ram harddisk ve anakart olarak 3 parcada satabilirsin, bildiğim kadarıyla diğer cpu, gpu onboard olarak kullanılıyor. olmadı o halde 100 liraya sadece download yapma amaclı kullanabilecek birini bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 donanımların özelliklerini yazarsan iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hashashin Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 1.78 mi 1.86mı ne centrino duo işlemci 1gb ram 80gb hdd 15'4 ekran geforce go7400 256mb paylaşımlı ekran kartı klavyede bazı tuşlar basmıyor ekranda görüntü var ama ışık yok gözükmüyo gibi bişi ekran. adaptörsüz falan 250 liraya sattım bugün iyi mi yaptım kötümü bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hashashin Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Len Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 iyi yapmışsın ben 250 vermezdim edit: 1.şimdi tekrar okudum da klavyede bazı tuşlar basmıyor demişsin belki bağlantısı sorunlu belki tuşların altındaki plastik parçalarda sorun var yapılabilecek birşey. 2. ben ekran kırıldı sandım.yine ekran kırık değilse belki bağlantısı çıktı çok basit yapması .ama bu ikisi değilse ekran kartı sorunludur o da başa bela. makine eskiymiş zaten hem de sorunlu boşver yenisini alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hashashin Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Para lazımdı ondan sattım ya yeni laptop var zaten. Yok hani kazıklandımmı falan diyed sordum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar