soulberry Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 oyun, film, müzik; bi sürü şey yazıyorum dvd'lere. ama ne zaman lazım olsa ve bilgisayara takıp tekrar yüklemek istesem crc hatası veriyo. bugüne kadar bu dvd'lere verdiğim para ile taşınabilir harddisk alırdım kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 dvd yazıcın ölmüştür, benim 2-3 yıllık vardı hep böyle dandik yazıyordu yeni sata writer aldım geçen cillop oldu. bi de her yazımdan sonra neronun disk speed programıyla quality test çakıyorum ben hata var mı yok mu diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crens Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Buyuk ihtimalle denildigi gibi dvd yazicin olmustur fakat genede yazma hizini minimum a getirip yazdirmayi bir dene. Belki son saatlerinden faydalanabilirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar