Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bölüm Değiştirme Gibinsi

Netcafe

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar konuyu bilmediğim için ve araştırdığımda genelde her yerde farklı bir sonuca ulaştığım ve ögrenci işlerininde okulda yanlış ve saçma bilgilerle verdiği cevapları yeterli bulmadığım için hatta genelde ya biz bilmiyoruz ama yok fln gibi cevaplar aldığım için ( diğer okullardan aldığım her cevapla çelişen şeyler söylüyorlar yada işte sallıyorlar ) burdan bi soruşturayım dedim..

Konuya gelirsek :

Bilgi Üniversitesinde visual communcation design bursla okuyorum.

2.senem okulda ancak hala 1. sınıftayım ve bu senede kalıcam %100
( projelerim her ne zadar A+ B- arası değişşede devamsızlıktan caktım gene.. 2 iş üstüne okul yapamadım.. )

Okula ÖSS barajını geçip yetenek sınavı ile girdim.

Şuan yurt dışına göndermek istiyor sevgili peder beni Munihte elomu hellomu nedir adını tam hatırlamıyorum bi yere yazmıştım neyse bir üniversite işte 'visual communcation' bölümüne ( sonunda design yok bölümler farklıymış diye duydum ) bölüme gidebiliyorum diye ögrendim ancak ve ancak ben almanyaya gitmek istemiyorum ciddi anlamda. Bir çok arkadaşım salakmısın lan git desede şuan hayatımdan burda oldukça memnunum.

Sonuç olarak ben şuanki okuduğum bölümden nereye geçiş yapabilirim? Not ortalamam yok anlıyacağınız üzere ancak geçiş yapabileceğim yerler var diye duydum ancak kendi okulum inatla bu konuda bilgi vermiyor..Biz bilmiyoruz ama yok sanırım şeklinde geçiştiriliyorum dediğim gibi bu konuda bana yardımcı olabilirseniz cok ama cok sevinirim üstüne hayatımı kurtarmış olursunuz o derece :)

Not/Edit : Şuanki bölümüm 4 senelik bir bölüm iletişim fakültesine bağlı kendileri..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...