screamer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 www.merlininkazani.com gibi girmeye çalıştığım sitelere giremiyorum onun yerine online rulet yok party poker yazan bir siteye yönlendiriliyorum drpquy.outpost.info/... gibi bir site hep çıkıyor sinirim bozuldu şerefsizim nereye baksam bu site[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Spyware. Bir takım programlar var bunları temizlemek için. Daha önce yazılmış olmasına rağmen, Ad-Aware Spybot Spyware Doctor CWShredder gibi programlar iş görür.[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Cwshredder ad-aware ve spyware sweeper i denedim halen açıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 O halde yeni birşeydir. Açtığı sitelerin isimlerini yada mümkünse spy'ın ismini öğrenmeye çalış. Progress e bak ne bileyim açtığı pencerede ismi yazıyor olabilir. Hiçbirine ulaşamadıysan açtığı sitelerin isimlerini yaz google a örneğin "Strip poker + spyware + removal" diye arat bir takım forumlar çıkıyor oradan sorununa çözüm bulabilirsin.[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 hijackthis diye bir program daha var onuda denemeni öneririm. Fakat program startupda duran bazı spy olmayan programlarıda bulup listeleyebiliyor. Dikkatsizce tümünü sil dersen onlarıda silebiliyor. Örneğin benim mouse driverimi sildi. Büyük bir kayıp yaratmaz driver'i tekrar install ettim oldu bitti. Fakat restart ettikten sonra bazı şeylerin yerine olmadığını görürsen telaşlanma yinede =)[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Spybot S&D ile hallettim sorunu[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar