Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satilik Asus F81Se 14.1" 3GB Ram 2.26Ghz CPU 320GB hdd notebook

LuNiZ

Öne çıkan mesajlar

Selamlar,

6 aylik notebook umu satiyorum.
http://www.cimri.com/asus-f81se240dv-3-gb-tasinabilir-bilgisayar

resimleri(ornek urune ait) vs yukaridaki link de var..
faturasi, cd leri herseyi duruyor.

fiyat olarak pati icin 1100 tl diye dusundum.

ilgilenenler PM yoluyla bana ulasabilir.
Tesekkurler.

urunun orjinal fotolari,

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

Sosyal ağlarda paylaş

ben 6 ay once 1.800 tl alarak kazik yedim o vakit.. bugun varmi teknosa da peki?

edit: arastirdim internette hic bir yerde 1500tl olmamis bu notebook??? 1 sene onceki fiyati da kdv dahil 1800-1850 tl civarindaymis.. hic degismemis yani..

kazik yememisim burdan onu anladik.. neyse pati icin fiyat 1100 tl dedigim gibi.. daha ucuza bulursaniz onu alin :P
Sosyal ağlarda paylaş

Hocam , bir kere bu cihaz şu anda resmi olarak bildiğim kadarı ile hiç bir kanalda satılmıyor . Asus Türkiye'den arkadaşlar ile her gün beraberiz . Teknosa dediğim tarihte bu cihazı 1400 veya 1500 gibi bir fiyata yaklaşık 3-4 aylık bir dönem stok tükenene kadar sattı. Daha sonra da stoklara tekrar girmedi zaten.
Şu an geçmişe yönelik bir fiyatı nasıl araştırdınız merak ettim . Hayır şu verdiğiniz yanıt ile kendi ürünüzü bilmem kaç lira göstericem diye beni yalancı durumuna düşürüyorsunuz. 1800 liraya nerden aldınız bilemiyorum ama evet o fiyattan aldı iseniz çok para vermişsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

e stok fazlasi malin satisina yonelik gecici bir kampanya nasil olurda urunun standart her yerde satilan fiyatini belirliyor bende onu anlamiyorum?

gecmise yonelik fiyat arastirmasi icin google da arama yapinca cikiyor.. ozel bir kisi veya kurumdan arastirma yapmadim..

sizi yalanci cikarmak gibi bir amacim yok da.. fiyati bu olan ve bu sekilde satisa konmus bi urune gelip de bunun fiyati budur ivir zivir demenin amaci nedir? onu merak ediyorum.

;)

soyledigim gibi satis fiyati 1100 tl dir.. kadikoy den aldim 1800tl kdv dahil para verdim, gecmise yonelik de donanimhaber deki urunle ilgili acilmis topiclere denk geldim adamlarda orda fiyat olarak bunu soylemisler..

http://forum.donanimhaber.com/m_32370868/tm.htm
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...