Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Voltlarla ilgili bir şey...

can

Öne çıkan mesajlar

• Admin
amerikada düşük voltajda calısır burda 220 ye gore ayarlanması lazım
ucu sadece prize otursun diye işlev görür
başka işe yaramaz
yani sen aletin üstünde olması gereken diğer bi tusla (ki kasalarda vardır mesela bi tusa basarsın güç kaynagı euya gore ayarlanır 220 volt olur dieride amerikay goredir)

yani sakın 220 ye gore ayarlanmadan calıstırma , o elindeki sırf prize otursun diye fişin ucuna takılır çeviricidir[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Britney Nude
Sosyal ağlarda paylaş

dünya üzerinde sadece 100 ve 240 la çalışan bi alet olamaz ki?
amerika da 110 la çalışıyor ve ben amerika dan aldığıma göre demekki bu alet 110 la çalışabiliyor. orda sadece 110 yazmadığına göre ya da 110-240 yazmadığına göre çalışır herhalde.
ya bunda öle bi şey yok dyna. ipod zaten bu bilgisayar fln olsa olur da ipod un öle bi tuşu fln yok.[signature][hline]NbaTurk forumu...
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin

eger bundan varsa sende

kullanabilirsin çünkü

The World Travel Adapter Kit includes a set of six AC plugs with prongs that fit different electrical outlets around the world. For world travelers, this is the perfect kit to ensure power connectivity in most countries you may travel to. The Kit is designed to work with (and requires) the white portable power adapter that ships with iPod, iBook, or PowerBook G4. The AC plugs included in the World Travel Adapter Kit directly support outlets in North America, Japan, China, United Kingdom, Continental Europe, Korea, Australia, and Hong Kong[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Britney Nude

Sosyal ağlarda paylaş

ya bunun amerikan modeli var işte.
aldığım mağazada avrupa modeli kalmamıştı ben de amerikan modelini aldım. adam tr de bulabilirsin ucundaki beyaz şeyden dedi ama çok paradır şimdi o gerek yok. ben bi tane elektrikçiden aldım.
http://www.gununfirsati.com/elektronik/gppower.asp
şuraya bi bak
burda diyo ki 100-240v olan aletler tüm dünyada çalışır diyo
yani takıyorum şimdi[signature][hline]NbaTurk forumu...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...