can Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 ya şimdi amerika ya uygun fiş var bende aleti ordan aldım da.. tr de sırf uç aldım onu düzeltmek için. aletin üzerinde 100-240V yazıyor. yani çevirici gerekmeden sadece o fişin ucuna taktığım şeyle fişe takabilir miyim? pek anlatamadım galiba ama anlayın işte.[signature][hline]NbaTurk forumu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 amerikada düşük voltajda calısır burda 220 ye gore ayarlanması lazım ucu sadece prize otursun diye işlev görür başka işe yaramaz yani sen aletin üstünde olması gereken diğer bi tusla (ki kasalarda vardır mesela bi tusa basarsın güç kaynagı euya gore ayarlanır 220 volt olur dieride amerikay goredir) yani sakın 220 ye gore ayarlanmadan calıstırma , o elindeki sırf prize otursun diye fişin ucuna takılır çeviricidir[signature][hline]Grandmaster Hamburger Britney Nude Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 dünya üzerinde sadece 100 ve 240 la çalışan bi alet olamaz ki? amerika da 110 la çalışıyor ve ben amerika dan aldığıma göre demekki bu alet 110 la çalışabiliyor. orda sadece 110 yazmadığına göre ya da 110-240 yazmadığına göre çalışır herhalde. ya bunda öle bi şey yok dyna. ipod zaten bu bilgisayar fln olsa olur da ipod un öle bi tuşu fln yok.[signature][hline]NbaTurk forumu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 yok mu şurda bi tane elektrik mühendisi adam ya?[signature][hline]NbaTurk forumu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 kıllanma kılavuzu yokmu kardeim bu aletin sitesine fln bak hele nasılmış muhabbeti fln sonra patlamasın alet :) yani sen burda atıp tutan biri olsa güvencen de direk takcan mı fişe patlarsa ne dicenki eheu :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger Britney Nude Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 ya adam elektrik mühendisiyim derse güvenirim ya da nasreddin hoca hesabı ipod u amerika dan almış bi eleman gelse burda cevap verse güvenirim yani[signature][hline]NbaTurk forumu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 ya kullanma kılavuzunun neresinde yazar bu meret? netten benim için bakabilcek biri var mı? böle şeylerde arattırma özürlüyümdür dee...[signature][hline]NbaTurk forumu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 he bi de bi şey daha ekliim normalde 110/220 yazar ya bunda 100-240 yazıo[signature][hline]NbaTurk forumu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 eger bundan varsa sende kullanabilirsin çünkü The World Travel Adapter Kit includes a set of six AC plugs with prongs that fit different electrical outlets around the world. For world travelers, this is the perfect kit to ensure power connectivity in most countries you may travel to. The Kit is designed to work with (and requires) the white portable power adapter that ships with iPod, iBook, or PowerBook G4. The AC plugs included in the World Travel Adapter Kit directly support outlets in North America, Japan, China, United Kingdom, Continental Europe, Korea, Australia, and Hong Kong[signature][hline]Grandmaster HamburgerBritney Nude Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 ya bunun amerikan modeli var işte. aldığım mağazada avrupa modeli kalmamıştı ben de amerikan modelini aldım. adam tr de bulabilirsin ucundaki beyaz şeyden dedi ama çok paradır şimdi o gerek yok. ben bi tane elektrikçiden aldım. http://www.gununfirsati.com/elektronik/gppower.asp şuraya bi bak burda diyo ki 100-240v olan aletler tüm dünyada çalışır diyo yani takıyorum şimdi[signature][hline]NbaTurk forumu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 tak bakalım haberdar et ee bazen bilgiye ulasmak pahalı olabilir ehau işallah patlamas :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger Britney Nude Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 lan takmıyorum o kadar para verdim bu alete[signature][hline]NbaTurk forumu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 gidip bi tane mağazadan orjinal uç alıp onu takcam kardeşim aa olmaz ki :)[signature][hline]NbaTurk forumu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 peki bi şey daha sorcam mesela telefonun üzerinde 100-240v yazıo aynı ipod gibi onu hiç bi ayar yapmadan amerika da takmıştım bi şey olmamıştı aynı mantık tersten işler mi yoksa 220 110 a düşebilir ama 110 220 ye çıkamaz mı? anlamadım ya of[signature][hline]NbaTurk forumu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 ahaha denedim çalıştı fıstık gibi neyse saol dyna[signature][hline]NbaTurk forumu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 ehe oke eyvallah hadi geçmiş olsun sende saol :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger Britney Nude Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar