Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elminster

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yaymak başka kullanmak başka şeyler.Yani illa kadın olmuş iyi olmuş diyorsan ok o kendi görüşün ama bence çok saçma bütün karizması gidiyor herifin tama sanat falan diyorsunda ben bunu sanat için okumuyorum sanat için birşeyler okuyacak olsam göte gibi kitapları okurdum yani bir raistlin kadın olsa bu kadar fanı olmazdı bence Elminster cok iyi süper diyeni hiç duymadım neden hem uyuz hem abuk subuk şeyler başına geliyor adamın kitabını alırken ne bekliyordum ne çıktı kadın oldu
ya yok böyle bişey kitabı fırlatıyodum kasıp okudum sümüklü tanrıçası olmasa çoktan gebermişti.
Mesaj tarihi:
götenin yazılışı falan diyorsan salla onalar senin benim ismim doğrumu yazıyorlarki kasıcaksın anlıyan anlar dalga geçen adamda az gelişmiş demektir onada eferim doğru göte yazdığı için

[Bu mesaj TheSilver tarafından 30 April 2003 09:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
yok ya ne alaka,allaha sukur goteden daha komplıkelerıyle ugrasıyorum burda onu demedım son cumlede yazdıgın coktan geberırdı kısmı hosuma gıttı sadece :)[hline]A little less conversation a little more action please
Mesaj tarihi:
walla süper kahramanlara hep gıcık kapmışımdır(drizzt elminster felan)
böyle delikanlı gibi çıkacan savaşacan kardeşim. her adamın bir zayıf noktası olması lazımdır
elminstere baktıp fr campaing settingde, maşallah adam her telden çalıyo
zaten addan da kaybediyo, el minister, ispanyolca sankim
zaten babasını da sevmezdim.......[hline]....................
Mesaj tarihi:
Drizzt sonderce iyi bir karakter ama elminster cok uyuz dede uyuzlukta sınır tanmıyor uyuzlukta yani bir boyut geçmiş kimsenin erişeyeceği bir noktada valla o dedenin yanın sakin olrak beş dk geçirceğiğimi inanmıyorum ya ben onun gırtlağını keserim yada kesmeden önce kömür olurum
Mesaj tarihi:
heheh
kehelben de harper(dı)

yöntemleri birbirine uymadığı için ayrıldı harperlardan. yani şu anda sevmiyo khelben elminster'ı. o kadar kıl bi adam işte. harperları böldü resmen (elminster).[hline]Endure. In enduring, grow strong...
Mesaj tarihi:
evet okdum ve o uyuz dedenin ilk kitabı gencken okdar uyuz deyilmiş neyse bu han tekrar erkek olduktan sonra gidipte çırakları rezil ettiği hanmı

[Bu mesaj TheSilver tarafından 01 May 2003 21:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
eyer ilk fr kitabı olarak onu okumuş olsaydım fr hiçte okdar hoşlanıcağım bir dünya olmazdı ama şükürki ilk kara elf üclemesini cevirdiler ve 1-rl 1-fr 3-dl oldu yoksa sadece bir ve üç olucaktı fr drizzt kurtarıyor daha doğrusu drowlar
Mesaj tarihi:
Fr den dogru duzgun kıtap cevırmıyorlarda o yuzden bı Drızzt var ıste o kadar elmınster denedıler olmadı kı hastası coktur onu bakma sen baska bı sey yazmadılar dogru duzgun:)[hline]A little less conversation a little more action please
Mesaj tarihi:
Bir şey halrua ile ilğili bir tane çevrilmiş var jordneyler falan
mateo diye bir karakteri anlatıyor o da fena deyil ama drizztin yanında sönük kalıyor iki kitabını okudum bayağı hoşuma gitti konusu falan sürükleyici üçüncüsünüde çeviriyorlar bildiğim kadarıyla Danışmalar ve krallar 3lemesi.

[Bu mesaj TheSilver tarafından 02 May 2003 08:50 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...