TheSilver Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Yaymak başka kullanmak başka şeyler.Yani illa kadın olmuş iyi olmuş diyorsan ok o kendi görüşün ama bence çok saçma bütün karizması gidiyor herifin tama sanat falan diyorsunda ben bunu sanat için okumuyorum sanat için birşeyler okuyacak olsam göte gibi kitapları okurdum yani bir raistlin kadın olsa bu kadar fanı olmazdı bence Elminster cok iyi süper diyeni hiç duymadım neden hem uyuz hem abuk subuk şeyler başına geliyor adamın kitabını alırken ne bekliyordum ne çıktı kadın oldu ya yok böyle bişey kitabı fırlatıyodum kasıp okudum sümüklü tanrıçası olmasa çoktan gebermişti.
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 RAGE olmusun sılver aman dıkkat :) ama genede +1 ...[hline]A little less conversation a little more action please
TheSilver Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 götenin yazılışı falan diyorsan salla onalar senin benim ismim doğrumu yazıyorlarki kasıcaksın anlıyan anlar dalga geçen adamda az gelişmiş demektir onada eferim doğru göte yazdığı için [Bu mesaj TheSilver tarafından 30 April 2003 09:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 yok ya ne alaka,allaha sukur goteden daha komplıkelerıyle ugrasıyorum burda onu demedım son cumlede yazdıgın coktan geberırdı kısmı hosuma gıttı sadece :)[hline]A little less conversation a little more action please
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 walla süper kahramanlara hep gıcık kapmışımdır(drizzt elminster felan) böyle delikanlı gibi çıkacan savaşacan kardeşim. her adamın bir zayıf noktası olması lazımdır elminstere baktıp fr campaing settingde, maşallah adam her telden çalıyo zaten addan da kaybediyo, el minister, ispanyolca sankim zaten babasını da sevmezdim.......[hline]....................
TheSilver Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Drizzt sonderce iyi bir karakter ama elminster cok uyuz dede uyuzlukta sınır tanmıyor uyuzlukta yani bir boyut geçmiş kimsenin erişeyeceği bir noktada valla o dedenin yanın sakin olrak beş dk geçirceğiğimi inanmıyorum ya ben onun gırtlağını keserim yada kesmeden önce kömür olurum
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Onda o bal varken onu kesecegine kendini keser olursun :)[hline]A little less conversation a little more action please
TheSilver Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Nasıl olsa bir gün ölecek ve o gün benim için bir bayram olucak öl elminster öl :lol:
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Bence olmeyecek gitcek yari tanri falan olucak bak gorursun...[hline]A little less conversation a little more action please
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 biyere gitmesine gerek yok adam ölümsüz zaten. yani quasideity falan şuanda. kıl karakter...[hline]Endure. In enduring, grow strong...
TheSilver Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 ed greenodunmu ne o herifi dövücem buluram nasıl böyle bir uyuz karakter yaptı lan diye ikitane çarpıcam ağzına
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Khelben le bu adam birbirlerini taniyorlarmi yanı beraber bı muhabbetlerı olmusmudur satranc falan...[hline]A little less conversation a little more action please
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 heheh kehelben de harper(dı) yöntemleri birbirine uymadığı için ayrıldı harperlardan. yani şu anda sevmiyo khelben elminster'ı. o kadar kıl bi adam işte. harperları böldü resmen (elminster).[hline]Endure. In enduring, grow strong...
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Hay allahan su herıfı bı enıne boyuna arastırıp zayıf noktalarını bulup oldurmek lazım :)[hline]A little less conversation a little more action please
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Ben hala türkçesi çıkan kitapta hancının öküz gibi büyücüyü bir darbede kesmesini kavrayamadım.[hline]Mutlu olmaya yetmez ki...
TheSilver Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Hangi kitap tam hatırlıyamadım ?? biraz acsana
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Bir büyücü yaratmak. ingilizcesi temptation of elminster sanırım[hline]Mutlu olmaya yetmez ki...
TheSilver Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 evet okdum ve o uyuz dedenin ilk kitabı gencken okdar uyuz deyilmiş neyse bu han tekrar erkek olduktan sonra gidipte çırakları rezil ettiği hanmı [Bu mesaj TheSilver tarafından 01 May 2003 21:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 kitabin orginal adi; Elminster: The Making Of a Mage[hline]The clash of honor calls to stand when others fall
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Evet ya kitap çok kötüydü. (: yani dl den sonra okunmaz ben okuyamadım şahsen kustum böyle böğrrfr diye[hline]Mutlu olmaya yetmez ki...
TheSilver Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 eyer ilk fr kitabı olarak onu okumuş olsaydım fr hiçte okdar hoşlanıcağım bir dünya olmazdı ama şükürki ilk kara elf üclemesini cevirdiler ve 1-rl 1-fr 3-dl oldu yoksa sadece bir ve üç olucaktı fr drizzt kurtarıyor daha doğrusu drowlar
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Fr den dogru duzgun kıtap cevırmıyorlarda o yuzden bı Drızzt var ıste o kadar elmınster denedıler olmadı kı hastası coktur onu bakma sen baska bı sey yazmadılar dogru duzgun:)[hline]A little less conversation a little more action please
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 ben sewdim elminster i.. merak ediodum ama ben adamı ondan..[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
TheSilver Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Bir şey halrua ile ilğili bir tane çevrilmiş var jordneyler falan mateo diye bir karakteri anlatıyor o da fena deyil ama drizztin yanında sönük kalıyor iki kitabını okudum bayağı hoşuma gitti konusu falan sürükleyici üçüncüsünüde çeviriyorlar bildiğim kadarıyla Danışmalar ve krallar 3lemesi. [Bu mesaj TheSilver tarafından 02 May 2003 08:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar