Cairne Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 benim dogumgunumdu 5 dk sonra bitcek kutlayak mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 aa nice mutlu senelere sevdiklerinle beraber =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 iyki dogdun cairne topic acalımmı lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Üzüldüm lan pek masum söylemiş =/ Ya doğumgünlerini görebilelim bence ay gün olarak profilde. Hatta doğumgünü olanlar için sistem otomatik topik açsın ayıp oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 sdffds ahanda bitti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 SeaGle said: Üzüldüm lan pek masum söylemiş =/ Ya doğumgünlerini görebilelim bence ay gün olarak profilde. Hatta doğumgünü olanlar için sistem otomatik topik açsın ayıp oluyo. aneaa çıohgüzeaal bir fikir walla nedenkoya yük olur tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 ya koskoca sitede nedenko dışında bu işlerden anlayan adam yokmu ya birileri el atsın şu teknik işlere hep para için yapmayın arkadaş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 nedenko? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar