SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Bingo mu ne buldum ben geçen sezon işte ama bitti ve bulamadım bi daha. Neyse adamlardan aldığım bilgileri pedere ilettim de gelince hallederiz dedi. Abi eldiven her olayda olmuyor birde. Misal raspa yaparken eldiven kullanamıyorum ben, sanki spiral elimden kayıp gidecek gibi oluyor, rahatsız oluyorum. Boya yaparken falan kullanıyorum eldiven. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Loctite ın var böyle portakal aromalı miss gibi kokuyor güzelde çıkarıyor herşeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 SeaGle said: Gittigidiyor'da var, da amcam altın satıyor sanki. 2.5 lira lan onun kutusu sdfg. Üretimden kalktı mı ki ondan mı? Cok ironik lan 70 liraya şakasına koymuş sanıyordum.Taki nick'i görene kadar Satıcı : dogan_koleksiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 harbi sanayici üstübüden başka şeyle elini temizlemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Abi üstübü zaten sürekli yanıbaşımızda, onsuz hayat düşünülemez sdf Bazen kaynaktan ya da spiralden kıvılcım düşüyor üstübünün üstüne, için için yanıyor. Enfes bi kokusu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 hele bi de kirli üstübüyse yağlı yağlı bi anda orman yangınına dönüyor ortalık, o çok harika oluyor. hele hele kaynak tüğlerinden gelen borular varsa yakınlarında "LAAA LAAA LAAA" nidalarıyla başlayan yangın söndürme çalışmaları... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Ahahaha oksijen kaynağı kullanmıyoruz dükkan içinde ya sorun olmuyor. Tig le mig var biri zaten mix carbon diğeri de argon, argonun da yanıcılığı yok sanırım. Oksijen kaynağı demişken yıllar önce tanıdık bi esnaf yanlışlama yağlı eliyle oksijen tüpüyle haşır neşir olmuştu, aylarca hastanede yattıydı. Kurtuldu gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar