kgns Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 selams, 200tl ve aşağısına (saçmalığa bak, aşağısına kim satar 200 yazdıktan sonra) alınır. iletişim: pm, [email protected] muju Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 genelde herkes taksitle aldığı için 200ü geçiyo taksitli satış fiyatı. öyle dipnot edeyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 taksitli alandan almam ben de :P taksit hiç sevmedim kendim de peşin aldım, arkadaşa arıyorumz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravensight Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 200tl saha içi kombine bilet var elimde 200 tl verebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 elesso said: genelde herkes taksitle aldığı için 200ü geçiyo taksitli satış fiyatı. öyle dipnot edeyim dedim. güzel mantıkmış bu da ehueh insanlar sattıkları şeyi en çok faiz koyan bankanın 36 taksit fiyatına endeksleyerek satsa buralar nolur bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar