shogun Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Yalnız cumartesi değil hergün turnuva var. http://www.blgaming.com/blgtv de videolar var,başka yer varmı bilmiyorum. Onun dışında arada önemli turnuvalar oluyor belli tarihlerde.Cumartesi turnuvası izlenimini ordan almış olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 pazarları 3v3 önemli turnuvalar oluyor us falan onları izlicen mis gibi canlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 oyun çok deişmiş madalyonlar falan bi bok anlamadım kafa da yormadım asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 ben bir ara girmiştim. bomboştu serverlar sonra uzatmadım. tutmadı oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar