Kaede Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 harbinger ile 1. olmamak mümkün değil ya bişey var onda ilk oynadığımda 13+ cvps ile birinciydim bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 bu aralar, cok fena lag oluyor aksamlari ya.. spikelardan falan oynayamiyorum.. official forumlarda ayni dertten yakinan insanlar var ama sizde durum nedir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 kabloda gece yarısı 2 de bile çok ağır lag vardı ie 250ms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sahasrara Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 arkadaşlar adam gibi skypetan konuşucak takım arkadaşları arıyorum aktif olan. Grade 16 yım, pro turnuvada kötü oynayan takım arkadaşlarımı 16. sıraya carry ledim. Cidden çok iyi arkadaşlarla deneme sürüşüne çıkabiliriz, Ingame: Raa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 turnuvalarda ladderda falan en çok iş yapıcak melee/ranged damage dealerlar hangileri sizce ? hepsi iyidir eminim ki ama böle diğerlerine göre daha popüler ve daha geniş setuplara uyabilenler vardır kesin. o şekilde belirlenmiş bir kültür oluştuysa onlara kasiyim. gunner, harbinger, ranid assassin 3ü de baya iyi gözüküyo bana benim ingame nik fevax bu arada riruix yazmışım yukarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 yukarıdakine selam vermek http://i53.tinypic.com/14nn310.jpg böyle sonuçlanıyor. skypedan ne olur artık bilemiyorum. Bu aralar her turnuva setuplar değişiyor. Finallerde popüler olanları yazayım: melee - spearmaster ranid ranged - seeker inhibitor nomad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 kimdi o yukarıdaki... :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Sahasrara said: Ingame: Raa raadol genis tut sampiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Raa cok iyiymis hahahahaha adam yargılamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Yalniz ciddi ciddi su imba shieldlara bir çözüm lazım gercekten. Inhi ve alch shieldlari beni benden alıyor. Cdye girsin diye hedef değiştiriyorsun baska adama yineliyorsun. Bu sefer adamı unutuyorsun Bi bakmissin adam arkadan bindirmeye başlamış. Thorn shielda girmiycem bile... Buna karsı bir de bpnin shielda bakın. Fos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Onlara sıra gelene kadar şikayet edecek x tane şey sayabilirim. BP'nin shield gayet iyi. Hunger for Blood mıdır nedir o yeni buffa sevgi lazım ki adam gibi heallasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 said: The four (4) free Bloodlines for week 9, 2011. [Healer] Psychopomp [Tank ] Vanguard [Ranged] Nomad [Melee ] Spear Master Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 misler gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 spear master gelmiş :) akşam gireyim oyuna yeniden :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 bi spearmaster geldi oyun sonunda. senin gibi bp görmedim hayatımda evlen benle dedi. adamla 2v2 mm'e girdik. 13 oyun oynadık 2si dışında hepsini aldık. adam gerçekten çok kötü ama 2v2'de bp resmen boşalıyor. ancak reaver harbie falan olunca dayanamıyorum 2sinin nuke'üne. başka bi adam geldi mm yaparken biz. gel dedi team kurak 3v3 akşama turnuvaya gireriz. eyw panpa dedim hadi bağlım asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 pek giren kalmadı artık galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 insanlar arada oynuyor. ya da yeni çıkan diğer oyunlara sardılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 yeni bir karakter daha mı geldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shogun Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Evet Grimrog diye yeni bir bloodline geliyor bu gün.Melee healler,astro gibi.Şu an bakımda oyun.Bakımdan sonra eklenecek ön bir süresi olacak sadece custom ve single game de kullanılabilecek.Season 1 sona erdi season 2 basliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 ben bir dönem oynadım. bir oyunum bir oyunuma benzemiyordu. aslında keyifli oyun kısa arenalarla dolu bir oyun. fakat bir sorum var. bu sezonlar ne oluyor ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 ben de bi dönem psikopat gibi oynadım. efsaneler yazıyodum blood priest'le. ama oyunda bazı herolar çok nerflendi bazıları ise imbalaştırıldı. boku çıktı bi noktadan sonra. hani daha bozmaz dedik daha da bozdu. ravener geldi zaten ben blood priest oynamaktan baydım. guardian oynayabilene god mode on gibi oldu. vesaire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 oynayanabilene her class op şu an oynadığım mmoda öyle adamlar varki doğru düzgün ekipmanı olmasa da oynadığı classları döktürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shogun Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Sezon bir nevi futbol ligi gibi.Tekil score 2v2 ve 3v3 takım skoru var.Season historyden onceki sezonlardaki ligine ve solo score una bakabiliyorlar.Sezon2 başladı.Durumuna gore title ödülü aldı sezon 1dekiler.Çeşit çeşit lig var biliyorsundur büyük ihtimalle.O ligdeki sıralamalar sıfırlandı.Tekrar 10 maç yapman gerek sezona katılman icin.Ha birde Sezon 1 avatarları kalktı,alan aldı,sezon 2 avatarları eklendi. Birde işin ilginç yanı eskiden yesil ping icin gece oynamak lazımdı,kimse yokken.Simdiyse en yogun saatlerde yesil ping goruyorum.Bende bir sorun vardida mi duzeldi yoksa baglantilari iyilestirdilermi bilmiyorum ki bana oyle geliyor. Op olayındada dedigin gibi bilenin elinde pratigide varsa hersey op.Nomadla destan yazıyo millet ama ben beceremedim mesela.Oynayisina uygun birseyle oynarsan abilityleri biliyorsan birde pratik yapmissan iyi is cikariyosun.Ha op vardir illaki ama ben buyuk bir dengesizlik oldugunu dusunmuyorum. Arada girilecek oyun konusundada sunu soylemek istiyorum; oyun zaten arada bi girip kafa dagıtacagın sey olmali ki biz bize zararı oldugu halde tersini istiyoruz gibi geliyor bana.Yoksa adamlar kasma gerektiren seylerde eklerler oyuna.Bence keske her oyun boyle olsa.Arada giriyorum kafamı dagıtıp cıkıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 cumartesi akşamları turnuva falan mı oluyor? bir dönem turnuvalar vardı. eski turnuva videolarını izleyebilecğeim bir yer var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar