Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bloodline Champions

tunca

Öne çıkan mesajlar

turnuvalarda ladderda falan en çok iş yapıcak melee/ranged damage dealerlar hangileri sizce ? hepsi iyidir eminim ki ama böle diğerlerine göre daha popüler ve daha geniş setuplara uyabilenler vardır kesin. o şekilde belirlenmiş bir kültür oluştuysa onlara kasiyim. gunner, harbinger, ranid assassin 3ü de baya iyi gözüküyo bana
benim ingame nik fevax bu arada riruix yazmışım yukarı
Sosyal ağlarda paylaş

Yalniz ciddi ciddi su imba shieldlara bir çözüm lazım gercekten. Inhi ve alch shieldlari beni benden alıyor. Cdye girsin diye hedef değiştiriyorsun baska adama yineliyorsun. Bu sefer adamı unutuyorsun Bi bakmissin adam arkadan bindirmeye başlamış. Thorn shielda girmiycem bile... Buna karsı bir de bpnin shielda bakın. Fos
Sosyal ağlarda paylaş

bi spearmaster geldi oyun sonunda. senin gibi bp görmedim hayatımda evlen benle dedi.
adamla 2v2 mm'e girdik.
13 oyun oynadık 2si dışında hepsini aldık. adam gerçekten çok kötü ama 2v2'de bp resmen boşalıyor. ancak reaver harbie falan olunca dayanamıyorum 2sinin nuke'üne.

başka bi adam geldi mm yaparken biz. gel dedi team kurak 3v3 akşama turnuvaya gireriz.
eyw panpa dedim
hadi bağlım asdf
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
ben de bi dönem psikopat gibi oynadım. efsaneler yazıyodum blood priest'le. ama oyunda bazı herolar çok nerflendi bazıları ise imbalaştırıldı. boku çıktı bi noktadan sonra.
hani daha bozmaz dedik daha da bozdu.
ravener geldi zaten ben blood priest oynamaktan baydım. guardian oynayabilene god mode on gibi oldu.

vesaire
Sosyal ağlarda paylaş

Sezon bir nevi futbol ligi gibi.Tekil score 2v2 ve 3v3 takım skoru var.Season historyden onceki sezonlardaki ligine ve solo score una bakabiliyorlar.Sezon2 başladı.Durumuna gore title ödülü aldı sezon 1dekiler.Çeşit çeşit lig var biliyorsundur büyük ihtimalle.O ligdeki sıralamalar sıfırlandı.Tekrar 10 maç yapman gerek sezona katılman icin.Ha birde Sezon 1 avatarları kalktı,alan aldı,sezon 2 avatarları eklendi.
Birde işin ilginç yanı eskiden yesil ping icin gece oynamak lazımdı,kimse yokken.Simdiyse en yogun saatlerde yesil ping goruyorum.Bende bir sorun vardida mi duzeldi yoksa baglantilari iyilestirdilermi bilmiyorum ki bana oyle geliyor.
Op olayındada dedigin gibi bilenin elinde pratigide varsa hersey op.Nomadla destan yazıyo millet ama ben beceremedim mesela.Oynayisina uygun birseyle oynarsan abilityleri biliyorsan birde pratik yapmissan iyi is cikariyosun.Ha op vardir illaki ama ben buyuk bir dengesizlik oldugunu dusunmuyorum.
Arada girilecek oyun konusundada sunu soylemek istiyorum; oyun zaten arada bi girip kafa dagıtacagın sey olmali ki biz bize zararı oldugu halde tersini istiyoruz gibi geliyor bana.Yoksa adamlar kasma gerektiren seylerde eklerler oyuna.Bence keske her oyun boyle olsa.Arada giriyorum kafamı dagıtıp cıkıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...