robert Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Aslında bölümle doğrudan alakali değil, account sisteminde kullandiğiniz iyi mail server programlarindan yazabilirmisniz, qk mail server kullaniyorum hem yavaş hemde yahoo, mynet ve e-kolay'a göndermiyor; belki programdan kaynaklanmiyordur ama... şimdiden sağolun.[signature][hline]It's better to lose my life than to lose my trust. [Bu mesaj robert tarafından 07 Ağustos 2004 19:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Governor Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Ben direk plesk'in içindekini kuLLanıyorum memnunum.[signature][hline]- Imaginary UO Shard - http://www.imaginaryuo.com MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robert Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 plesk?[signature][hline]It's better to lose my life than to lose my trust. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Governor Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Web hostLarı kontroL etmek için.[signature][hline]- Imaginary UO Shard - http://www.imaginaryuo.com MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bronx Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 mynete gitmemesinin sebebi, mynetin herhangi bi smtp den bulk mail alinca direk trash etmesi ve abartip smtp'yi belli bi süre blacklist etmesi, hayatimda gordugum en mal uygulama.. nebula'da aktivasyon mailleri döneminde mynet kullanicilari sifre alamamisti. digerlerini bilemicem belki 2 gelen mail arasina tampon bi süre koymuslardir.[signature][hline]*2Corbeau guess you don't like my shit, eh? sue me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlazeS Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 mail server değil de. smtp sunucusu kullanman yeterli olacaktır eğer herhangi bir mail sunucun var ise ve linux kullanıyorsan sendmail rahat rahat işine görecektir.(sadece linux için konşuyorum.)Eğer mail sunucun yok ise qmail kurman halinde zaten sendmail kurulacaktır.Böylece hem mail hemde bir smtp sunucun olmuş oluyor. windows hakkında hiçbir bilgim yok bu konuda.sebebini sorarsanız mouse kullanmaktan hoşlanmıyorum ki artı olarak windows gibi boşu boşuna sadece makinenin açık olduğunu dğrulamak amaçlı sağa-sola ping atan bir işletim sisteminden ne bekleriniz. Console terminal her derde deva ;) Saygılarımla...[signature][hline]Gedik.NET Isp Worker - Project Developing , Linux&Unix Customer Responsible [Bu mesaj BlazeS tarafından 08 Ağustos 2004 06:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Bronx'un mynet için dediği doğru, çok mal bir sistem. Oradaki bi arkadaşa mail atarken bulk saymasın diye subject'i şekilden şekile sokuyorum. Eğer bir domain adresin var ve @domain.com şeklinde mail açmak istiyorsan, Merak Mail Server'i kullanabilirsin (windows). Linux'ta ise qmail kullanılabilir. Bu arada Governor, plesk'in mail serverı kullanıyorum demiş, o mail server büyük ihtimal ESMTP'dir.[signature][hline]how much longer? taran doğru söylemiş... -Aeris- 2D41 6572 6973 2D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Plesk ie default qmail gelir. Gel gelelim Plesk gibi gerizekali bir uygulamadanne beklersiiniz, o tartisilir. qmail kurulunca sendmail kurulur gibi bir sey mumkun degil, zira qmail ve sendmail ayri ayri 2 MTA* dir. Hazir scriptleri acip server acamayan adamlara, Linux a gidin qmail kurun demek de, ne kadar akillica bir davranistir. Herhalde from scratch bir qmail kurmaya kalkismadiginizdan bu oneriyi sunmus bulundunuz. Daha ust duzey** yardim edelim bence, yoksa bu bolumdeki kimseye yarari dokunmayacak.. * Mail Transfer Agent ** Assembly = Alt Duzey, PHP = Ust Duzey[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar