di Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 selamlar, bu konuda su asagidaki link'te bulunan cozumden daha cok ise yarayan bir cozumunuz varsa cok makbule gecer. yemege bile cikaririm sizi. http://www.urbanophile.com/arenn/coding/gzrt/gzrt.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 mysqlleri mi kurtarıcaksın? Pek bişey gitmemiş benim dosyalardan. Allahtan DW ile hem server hem local saveliyorumda sorun olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Mayis ayina ait 3 ayri backup var. En azindan onlardan mumkun oldugunda cok data cikarayim diye ugrasiyorum ama asil lazim olanlari kurtaramiyorum. Veritabanlarinda pek birsey yok neyseki. Index'ler falan kaymis bir cok tabloda ama repair secenegi ise yariyor onlarda neyseki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar