JsH Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Arkadaşlar merhaba, Bu büyük firmaların yaptığı genel yetenek sınavları ile ilgili örnekler arıyorum, google da bulabildiklerim biraz geyik geldi açıkçası. Elinde bu sınavlardan olan, bana herhangi bir kaynak tavsiye edebilecek olan birisi olursa gerçekten çok yarcımdı olmuş olur. Bir de benim girdiğim sınavlarda sadece sayısal ile ilgili olan vardı, genel yetenek sınavlarının sözel olanlarıda var mı? Son olarak, Eczacıbaşı ya unilever ın bu sınavına girmiş olan veya bu konuda bilgi sahibi olan kişiler yorumlarını yazarsa çok faydalı olur benim için:> Şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 ben ibm'in genel yetenek sınavına girdim geçen ay olması lazım. 90 soru 60 dakikaydı sanırım.3 bölümden oluşuyordu : 1. bölüm 40 soru 5-6 tane harf vermıs 7. yi soruyo sana diğelim a b c d e ? diye ? ne olabılır diyo tabi bunu cok farklı şekillerde soruyo ve gittikçe zorlaşan şekilde. 2. bölüm klasik iq testlerindeki şekilli sorulardandı ve 30 soruydu. 3. bölüm basit matematik srouları vardı sonlara doğru bayağa zorlaşıyordu.2 tane printer varsa 1 printer saatte 47000 2.si saatte 37.000 satır basıyorsa ve bu 2 printerin gunluk 24.600 satır basması gerekırse 1. bitirdikten sonra kaç dk 2.cinin bitirmesini bekler şeklinde flndı.Tabi onemlı olan hızlı yapabılmek , herkes yapar bunu 2-3 dkda :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar