0ne Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Az önce başıma gelen bi problemden bahsetmek istiyorum. Bu benim emektar dvd-rw bios ta gözüküyor, fakat ne bilgisayarım da ne aygıt yöneticisinde kendini göstermiyor. Kablolarına falan baktım iyice temizledim kasayı komple ama nafile. Herhangi bir cd veya dvd takıyorum fakat ışık max. 5 sn yanıp daha sonra sönüyor ve hiçbir aktivite göremiyorum dvd-rw da. Bu tarz bir sorun başına gelen varmı, internetten de araştırıyorum ama pek ele avuca gelen bişey yok. (wow ve wc3 öylece bekliyor hala yükleyemedim.:/) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 aygıt yöneticisinden bak birde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 moriQ said: aygıt yöneticisinden bak birde. aygıt yöneticisinde kendini göstermiyor. yazdım zaten, aygıt yöneticisinden de göremiyorum. bios ta var ama bilgisayar da yok öyle bişey bende anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 kendin demişsin emektarmış.. zamanını doldurmuş o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar