Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Merhaba bir mailin olup olmadıgını kontrol etmeye çalışıyorum ama herhangi bir yöntem bulamadım. [email protected] - OK [email protected] - FAIL gibi bir api arıyorum. Bilen var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 http://www.email-unlimited.com/tools/verify-email.aspx Şurdakinin yaptığı işi yapmak istiyorum yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 regex lerle yapacaksin kontrolu. Netekim eger o userin gercekten olup olmadigini bilmek istiyorsan pasa pasa fsockopen ile mx sunucularina baglanacaksin ve usera sanki mail atiyormus gibi islemler yapacaksin. Tabii soyle de bir durum var ki, tum mx sunuculari o userin olup olmadigini soylemez. Dolayisi ile %100 calisabilen bir durum yok. Ha ancak mail atarsin, return-path e de bir uygulama yazarsin, eger ki attigin mail geri donmusse bir nedenle, o mail yok dersin. Netekim user olmadiginda geri donus atma da diyebilir mail admin. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 sharky said: fsockopen ile mx sunucularina baglanacaksin ve usera sanki mail atiyormus gibi islemler yapacaksin. Bu işlemlerden de hiç anlamam ki ya üfff :( Var mı bi döküman falan ingilizce türkçe farketmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 unable to connect to mx4.hotmail.com:587 unable to connect to mx4.hotmail.com:25 Olmuyor olmuyorrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 %100 verimli calismaz bosuna deneme. user kaybedersin. sirf email kontrolu yapicansik dogru yazmis mi diye, php 5.2 ustuyse filter_var kullanabilirsin onun icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar