Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

rüyamdağğğ (babacum stayla)

BabacumMostors

Öne çıkan mesajlar

apartmanımıza birileri taşınıyor.. en azından taşınırken görüyıorum sonra çeri giriyorum bakıyorum bizim duvarlarda daha önce olmayan hiphopçı tagleri, ufak ufak grafiti çalışmaları yada sprey boyayla kötü tag denemeleri vs görüyorum sonra dikkatimi apartman zilleri çekiyor orada bir isim var, bir kız ismi hani sim ve soyad tanıdık geliyor gibi hissediyorum ama isimden daha eminim ayben yada o tarz bi şeydi.. sonra öğreniyorum ki meğersem ya ceza yada kızkardeşi ayben bizim apartmana taşınmış anında hiphopçıalr rapçiler basmış apartmanı gelen giden çok resmen bir mabed olmuş sağı solu boyamışalr hep hani güzel grafiti çalışamları da gördüm çok kötü çalışmalarda gördüm vs annem apartman yöneticisi olduğu için kafayı yemiş durumda zaten emekli apartmanı bizimkisi genç nüfus az.. hatta taşındıkalrı daire de 3. katta, yakın zamand akiracısı çıkıyor ondan herhalde rüyamda öyle gördüm.. bir yadan da "ulan ceza taşınmış vay be.. gidip tabışsam mı" diye düşünüyorum derken apartmandan çıkıyorum başka bir rüya başlıyor onu yhatırlamıyorum ama..

hani yakın zamanda rap hiohop rnb vs dinlemedim de acaba gün içinde sıkça radyo fenomen dinlediğim için mi yer etti zihnimde.. hoş öyle olsa bob sinclair akon alicia keys vs girmesi gerekirdi..

böyle bir rüya işte.. uyandığımda kıçım açıkta değildi..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...