dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Evet arkadaşlar bugün bir kere inandım ki hiç bir spor olayını (bence) Murat Kosova dan daha iyi kimse yorumlayamaz.Ben dinlerken tüm hissettiklerim her pozisyonda aynı oluyo beraber ayağa kalkıp beraber oturuyorum be şimdiye kadar onun anlattığı tüm müsabakalar için geçerli. Birde bugün Kaan Kural ile beraber Amerika/Sirbistan-Karadağ maçını seyrettim çoğu insanın nedense hoşlanmamasına rağmen ben Kaan ına seviyorum ve bu ikili o eski günlerden alıştığımız Murat-İsmet ikilisinden daha çok zevk veriyo bana siz ne düşünürsünüz bu konuda? Bu arada nasıl koydu ABD :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jhengie Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Murat Kosova birçok spor alanında Türkiye'nin en iyi spikeri..Kaan Kural ise en iyi basketbol ve NBA yorumcusu..ikilinin anlattığı basketbol maçları extra zevk alırım ben..tabi bi de Okay Karacan var..o da bence futbol spikerliği konusunda murat kosovayla birlikte en iyi 2 spikerden biri..[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual". George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Murat Kosava gerçekten çok iyi kaan kurala gelince basketbolu gerçekten çok seviyor. Yorumları teknik bilgisi vs. oldukça yüksek yanlız ekrana yakışmıyor. Ya böle kilolu falan diye beğenmiyenleri çok ama ben Kaanı daha çok seviyorum desem yalan olmaz :d[signature][hline]Like Chef Says. O yeah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Evet ya Okay Karacan da gerçekten iyi gerçi zaten Ntv ye giripte yükselen iki kişi bide şimdi eskilerden Güntekin Onay ı almışlar oh olmuş:)[signature][hline]See Saw Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 ercan taner rulz :) hhhaccccciiiiiiii :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Okay Karacan hem futbol hem de f1'de çok iyi bence.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 said: Jhengie, 07 Ağustos 2004 02:04 tarihinde demiş ki: Murat Kosova birçok spor alanında Türkiye'nin en iyi spikeri..Kaan Kural ise en iyi basketbol ve NBA yorumcusu..ikilinin anlattığı basketbol maçları extra zevk alırım ben..tabi bi de Okay Karacan var..o da bence futbol spikerliği konusunda murat kosovayla birlikte en iyi 2 spikerden biri.. +1 aynen ... herkes kaana bakıp bu ne lam boyle seklınde onyargı ıle yaklasıyor ama adamda bılgı derınlık super herhangı bır oyuncuyu gosterıp adını sorsan sana o adamın cocukluk anıları kolejde kımden dayak yedıgı cocukluk hayallerı aılesı kac kısı gıbı pek cok bılgıyı tak-tak anlatmaya baslıyor ... murat kosova bence efsane bir adam ... bizim nesilden buyuyen bizim nesil gibi hisseden ,ahanda bende bu pazarın ıcınde yer bulayım mantıgıyla spıkerlık yapan adamların cok otesınde spor sevgısını bunyesınde bol mıktarda barındıran super bır adam ,mutevazı ve hatasınıda gayet rahat kabul edebılıyor ... murat muratanoglu ndan sonra benım ıcın hıcbırsey aynı olmaz dıyordum nba sunumları ıcın ama bu 2 lı fıkrımı gayet degıstırdı ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jhengie Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 ben kardeşimle çok kaan kural tartıştığımızı bilirim..klasik görüş: "bu adam basketbol oynayamaz, basketbol yorumu yapıyor" ama öle değil işte..kardeşim de anladı ;) nasıl anladı derseniz; izlediğimiz bir maçta bi oyuncunun 15 sene önce bir maçta neler yaptığını fln anlatınca kardeşim nakavt tabi.. ;)[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual". George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 www.batug.com burdan kaan kural ın yazılarını bulabilirsiniz ayrıca ikisinin ve Orkun Çolakoğlu nun fantasy NBA de takımları birinciliğe oynuyor.[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Murat Kosova çok iyi bir yorumcu olabilir ama gerçek hayatta çok mu çok havalı birisiymiş[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Havalı olma kavramı değişir herkese göre;artı televizyok dışındaki yaşamıda beni ve muhtemelen çoğu izleyiciyi ilgilenmdirmez yani sanırsam kesinlikle galiba :P[signature][hline]See Saw Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 murat kosova ya ben de bayılıyorum. maçın atmosferin bana şu ana kadar en iyi yansıtan spiker . ÜStüne spiker tanımam.. Diğer kanalların çoğunda gereksizce biligi veren ve maçınm tüm atmosferinin içine eden spikerler var bi de Allah onları bilidiği gibi yapsın[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için Önümüzde sonsuzluk var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 O değilde TRT voleybol ve basketbol maçlarını katlediyor şerefsizim TRT nin spikerleri futboldan başka bir şey anlamıyorlar.[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 İkiside mükemmel bence. NTV nin spikerleri zaten genel olarak çok kaliteli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 ntvdekıler gercektende ııler bu ıs ıcın egıtlıyorlar huehe kampa gırıyorlar fln =)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 murat kosovayı çok severim ben adam işini biliyor çok akıllı yorumlar seviyeli mantıklı bilen çok düzeyli akıcı ve süper anlatış...[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar