Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 shadowfury'nin townie tarafında olduğuna inanıyorum sadece rolünü tam olarak bilmiyorum. net birşeyler görüyo mu bilmiyorum ama 2 resimdir sen varsın sonuçta emin olduğunu düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 linç oyu geri al: sixoms bisyler donuyor beni linç etceksen et sixoms ama garip bisyler var bisyler uymuyor yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 bin atlı akınlarda çocuklar gibi sendik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 egoyagmur abi napıosun?? ne açıklama yapıyorsun ne de bir şey söylüyorsun... sixoms ve ıspanak mafia olarak suclanırken sen ise ucunbiri'ne linç oyu atıyorsun. bir de onlardan destek bekliyorsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Sixoms said: shadowfury'nin townie tarafında olduğuna inanıyorum sadece rolünü tam olarak bilmiyorum. net birşeyler görüyo mu bilmiyorum ama 2 resimdir sen varsın sonuçta emin olduğunu düşünüyorum. sende varsin abi son resimde yani seni mafia olarak gorduyse ve sen townie isen benimde townie olduguma inanman gerekmez mi? hea dedektif degildir ama towniedir ve mantikli dusunuyordur diosan peki derim ne diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egoyagmur Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 aciklamam belli ya sen ya ucunbiri iknizden biri yalan soyluyor.ucunbirinde karar kildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egoyagmur Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 ben sixomsa inaniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 ispanak alma şimdi geri oyunu boşuna. ego ben de senden destek bekliyorum. bittus senden de. ispanak mafya çıkmazsa bi sonraki el ben de kendime linç oyu vericem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 egoyagmur said: ben sixomsa inaniyorum bende inaniyorum o adam mafia olamaz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 mesela özel rolü olan townieleri öğrenebiliyodur ve gerisine mantık yürütüyodur. bence townielerin yanında shadowfury her türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 sixoms senin mafia olduguna inanmadigimi daha once bin kere soyledim sen son sayfalari okurken gormussundur illa hatta biyerde mafia ise helal dedim suan sadece linç oyu vermek istemiorm çunku mafia olduguna inanmiyorum sonrasina kafam basmiyor uzgunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 ayrica soyle bisy var ego ucunbirinin rolunden baska bu gece tek olum olmasini saglamis olabilecek bisy yok suanlik ucunbiri banada çok supheli geliyor, o yuzden sana katilmak istiyorum ama biyandanda neden bu gece tek olu çikti diye sormak gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 ispanak said: sixoms senin mafia olduguna inanmadigimi daha once bin kere soyledim sen son sayfalari okurken gormussundur illa hatta biyerde mafia ise helal dedim suan sadece linç oyu vermek istemiorm çunku mafia olduguna inanmiyorum sonrasina kafam basmiyor uzgunum abi daha iki dakika önce oy verip geri çektin?? bence sixoms'a olta atıosun ve kendi safına çekmeye çalışıyorsun şimdi de.. oyun tarzını anladım artık. ve eminim ki recruit edildin. Linç Oyu: ispanak ama buraya kadarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egoyagmur Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 ispanak mafya cikarsa bidahaki tur sende mafya gorulceksin.bi turcuk guvenin bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 ego güven bana bu kadar söylüyorum. eğer ispanak mafya değilse bi sonraki tur beni linçleyin direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Bittus said: ispanak said: sixoms senin mafia olduguna inanmadigimi daha once bin kere soyledim sen son sayfalari okurken gormussundur illa hatta biyerde mafia ise helal dedim suan sadece linç oyu vermek istemiorm çunku mafia olduguna inanmiyorum sonrasina kafam basmiyor uzgunum abi daha iki dakika önce oy verip geri çektin?? bence sixoms'a olta atıosun ve kendi safına çekmeye çalışıyorsun şimdi de.. oyun tarzını anladım artık. ve eminim ki recruit edildin. Linç Oyu: ispanak ama buraya kadarmış. olta atmadim orada, ilk oyu ucunbiri atti ben katildim ve katilma nedenimi açikladim ne dedim: sixomsun mafia çikmasini ve smokeun takimindan çikmasini umuyorum belki bu sekilde uzerimdeki supheler azicik kalkar çunku abilifyi ben goturdum dedim ayrica çok mantikli gelmisti çunku sixoms mafia çikmazsada shadowun mafia oldugu ortaya çikicakti riskli hareketti biyerlerim yemedi yani kendi gotumu kurtarma çabasiydi ama sonra yapamadim çektim geri oyu buyse gibi olucak diye korkuyorum sixomsta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 ayrica suan bana kendimi savunma hakki vermeden beni linçletmek istedigin için gayet recruit edilmis olabilecegine inaniyorum bittus sixomstan çok daha fazla mafiasin kesinlikle adam benim mafia çikmam riskine giriyor, ki ben mafia çikarsam o da mafia olucak sen arkalardan izleyip savunmasiz adam kestirmeye çalisiosn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 ego sanada son sozum olsun madem ucunbiri degil bittus recruit edilmis bu gece bi adam olmedi, bu oyunda bi doktor oldugnu gosterebilir, bittusta yillardir ne hikmetse oldurulmuyor gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egoyagmur Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 [b]linc oyu geri cekme x2: ucunbiri linc oyu x2: ispanak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egoyagmur Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 bittus konusunda hakli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 sonunda, ispanak mafya çıkıcak kesin bence. oyun biter umarım bu el. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 ego vasiyetim olsun: ne olursa olsun guven bana bebeyim, dogru yolu gosterdim sana. sen dogru yolu seçersen townieler alicak bu oyunu. mafia çikarsam bile guven bana bebeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egoyagmur Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 ben basindan beri ispanaktan killaniyodum ama oy cogunluguma yardim ettigi ve benim ona guvendigimi dusunup gece saldirmiycagi icin ortaya atmadim artik yapumicak bisi yok gg ispanak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Adam yörünge dışı oldu. Uçurdular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egoyagmur Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 nameless bittusu izle gece lutfen.ucunbiri sende namelessi koru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar