Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Fortuna said: Buyse townie çıkarsa neden ben %100 mafya oluyorum? buysenin townie oldugunu mu düşünüyorsun? ayrıca oy kullanmamışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 pof bencede umarim çikmaz, ki çikacagini saniyorum:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Buyse zaten şuan ölüyor, benim oy kullanmama gerek yok diye oy kullanma gereği duymadım. Hayır Buyse'nin townie olduğunu düşünmüyorum, ama townie ise ben neden mafya imişim, orasını anlayamadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Gün yine bol tartışmalı başlamıştı. 18 kişilik gruptan 9 kişi kalmasıyla artık herkes ölümle burun buruna olduklarının farkındaydı. Bir Dabus olan shadowfury'den bile bir tedirginlik aurası yayılıyordu. Tartışmaları şu ana kadar sessizce uzaktan izleyen dabus bugün tartışmaya biraz ortak olmaya çalıştıysa da pek etkili olamadı. Harmonium üyeleri hedef olarak sonunda egoyagmur'dan şüphelendiğini belirten buyse'yi seçti. Olacakların farkına varan buyse kaçmaya çalıştı, ancak bulundukları bölgenin doğası gereği biraz uzaklaştıktan sonra kendini tekrar grubun ortasında buldu. Yaka paça buyse'yi tutup boğazlayan üyeler, buyse'nin direnişleri sona erer ermez buyse'nin ruhuyla konuşmak için gereken büyüyü yaptılar. Aldıkları cevapla herkes küfür dağarcığındaki içten küfürleri sıralamaya başladı, buyse sıradan bir harmonium üyesiydi. Gün 4, gece. Konuşmak yasak, özel rolü olanlar bana iletsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 oyunu etkilemeyecek mesaj. Beyler cennette karılar teklif ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 kim cinayete kurban gittiyse allah rahmet eylesin suclular en kisa zamanda bulunur umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 oyunu etkilemeyecek mesaj: o değil oyun uğruna midem kalktı kodumun otobüsünde yine beni kestiniz svgfksdgfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 oyunu etkilemiyore : ZAA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 şş mafyalar atın şu mesajınızı artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 lan mesaji gordum, elim titreyerek açtim topagi korkuttun resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 ayrica son linç hakkinda: ben dediydim uçunbiri:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 http://www.poster.net/simpsons-the/simpsons-the-scream-4900914.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 oooooOOOOoooooooooOOOOOOOOOOOOO o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egoyagmur Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 bo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 hadi yaaa. atın olum şu mesajları. biliyorum oradasınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Gece olduğunda, fortuna kararını vermişti. Arkadaşlarının kurtulma şansını arttırmak için kendi hayatını feda edecekti. Kalan üyeleri kamp ateşine toplayıp nameless'ın cesedinin getirilmesin istedi. Meraklanan kalabalık cesedi getirdi. Fortuna cesedin yanına gelip iki elini de başının etrafına koydu ve büyülü sözler mırıldanmaya başladı. Fortuna'nın yaşam enerjisi somutlaşıp nameless'ın bedenine akmaya başladı. nameless daha canlı gözükürken fortuna git gide yaşlanıyordu. Fortuna ölüp, nameless tekrar canlanana kadar bu işlem devam etti. Nameless tekrar hayata dönmüştü. Tüm bunlar olurken smoke bir anda öksürmeye başladı. Öksürükleri git gide şiddetlenirken, görüntüsü de değişmeye başladı. Smoke son nefesiyle içten bir kahkaha atıp gözlerini kapadı. Smoke'un yaşam enerjisi bittiğinde üzerindeki ilüzyon da kalktı. Bir gözü kırmızı, bir gözü yeşil, parmaklarının arasında bir kurbağada olduğu gibi yelpazeler olan, cüppeli bir insana dönüştü. Smoke slaad kökenli bir tiefling ve xaositect idi. Fortuna ise Harmonium reviver idi. Gün 5, gündüz. hayatta olan oyuncu sayısı: 7 shadowfury ucunbiri bittus ispanak nameless egoyagmur sixoms linç için gerekli oy sayısı: 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Oyunu etkilemeyecek mesaj: Nasıl olsa linç ettirileceğimi düşündüğüm için kesinlikle townie olduğunu bildiğim ve bulgularını paylaşabilecek bir adamı resledim, artık mafyaları yenmek sizin elinizde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 oha çok iyi! fortuna senden şüphelendiğim için özür dilerim :( nameless seni tekrar görmek çok güzel dostum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egoyagmur Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 bir oha fortunaya helal olsun bir oha kendime hala nasil olmedim kalan ohalar bittus veya ucunbirine.BUKADAR FAZLA OZEL ROL OLMAZ ARTIK UYANIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 HEPİNİZ ÖLECEKSİNİZ muhahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 ego senin ciddi ciddi recruit edildiğini düşünüyorum. evet ne kadar fazla özel rol olsa da ben doğruyu söylüyorum. zaten nameless dirildiğini görünce bunu açıklayacaktır da... ben taktiği zaten. nameless'ı koruyup onun gece birini izlemesini sağlayacağım. ölürsem de en azından kimin ne olduğu belli olacak. ben seni takip etmesini düşünüyorum. artık onu da kararlaştırırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 abbo fortuna canımss yaaa :))) kanın yerde kalmayacak asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 bu arada watcher'ın özelliğini tekrar okuyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egoyagmur Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 nameless beni takip e hocam.ama bittudu lincleyelim.ya da ucunbiri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 abi simdi oyunda hala doktor rolunde kimse yok kimse çikip iddia etmedi ben doktorum fln diye o rolun yerini almasi için bodyguard koyulmasi normal o yuzden bittusun rolunu mantikli buluyorum ben yani her oyunda dedektif tarzi vardir, doktor tarzi vardir vs eger illa bittus veya ucunbiri diosaniz ucunbiri daha mantikli bu dusunce ile ama once nameless kimi izliodu ve ne oldu onu ogrenelim? belki bazilarimiz supheli konumundan kurtuluruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar