Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 ya ucunbiri ya sen şu anda. Etliye sütlüye dokunmadan oynuyorsun. Kararım sende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 abi rolümü açıklarsam hiç bir işe yaramam, gereksiz taşın altını kazıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 kaç eldir ne işe yaradınki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egoyagmur Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 bu saatten sonra kiyamet kopsa bittus veya ucunbirine oy aticam.yeter salak yerine kondugumuz.bittus veya ucunbiri.mantikli olun 50 tane ozel rool olmaz ve bunlar kac turdur olmuyor mafyalarin ilk hedefi olmalari gerekirken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 çok işe yaradım ama anlayamıyorsunuz. her neyse dediğim gibi rolümü açıklamıyorum, açıklarsam bir işe şu ana kadar sizin açınızdan yaramamış olsam bile, büyük ölçüde işe yarama potansiyelimi de kaybedeceksiniz. karar sizin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 abi biliyorum sanirim rolunu yani bencede soylememelisin ama biyandan supheler baska turlu kalkmicak gerçi soylesende kanitlayamicaksin harbiden zor durumdasin nexusa dusmus illidan gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 @buyse, benim mesajlarıma cidden bir göz gezdir bence. şüphelenme sebebin egoyagmurun townie gördüklerini tutturamaması, etliye sütlüye karışmadığımı düşünmen vs. elle tutulur birşey gösterirsen açıklama yaparım, yaptım da şu ana kadar. en basitinden ilk turnde babacum da lancelion da bana oy vermişlerdi ve 6 oya kadar çıkmıştım. inaktif değilim diye gelmesem linç edilmiştim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Wathcer'ı siteden okudğum kadarıyla şöyle anladım: Hedefinin ne yaptığını göremiyor, ama kimle yaptığını görebiliyor. Yani mesela A-B'yi öldürücekse ve Watcher A'yı izliyorsa B ile birşey yaptığını görüyor, ne olduğunu görmüyor. Şimdi Nameless Bittus'a güvendiğine göre şöyle oldu: Bittus-X kişisini hedefledi ( hedeflemeyi, yeteneğimi şunun üstünde kullanacağım manasında söylüyorum ) Nameless bunu gördü. Sonraki sabah X kişisinin sağ olduğunu görünce en azından Bittus'un anti-town olmadığını anladı. Bu olaydan sonra Bittus recruit edilmediyse mafya olduğunu sanmıyorum ( Hatırlarsanız geçen oyun Babacum Spyro'nun masum olduğunu bulmuş, bir sonraki el Spyro recruit edilmiş). Gerçi recruit yapılabiliyor mu onu bile bilmiyoruz ama Bittus'un mafya olma ihtimali en azından düşüktür diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 @ucunbiri, 2 turdur üst üste townie linç ediliyor ve mafyalar birbirlerini öldürüyor. ne gibi bi yararın dokunmuş olabilir ki merak ediyorum. inanasım var sana ama elle tutulur hiç birşey yok gerçekten şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 ben bittus ve egoyagmurun townie olduğundan eminim diyebilirim. bu el townie ölmemeli diye oy veremiyorum resmen şu an, inanılmaz kararsız kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Fortuna said: Wathcer'ı siteden okudğum kadarıyla şöyle anladım: Hedefinin ne yaptığını göremiyor, ama kimle yaptığını görebiliyor. Yani mesela A-B'yi öldürücekse ve Watcher A'yı izliyorsa B ile birşey yaptığını görüyor, ne olduğunu görmüyor. Şimdi Nameless Bittus'a güvendiğine göre şöyle oldu: Bittus-X kişisini hedefledi ( hedeflemeyi, yeteneğimi şunun üstünde kullanacağım manasında söylüyorum ) Nameless bunu gördü. Sonraki sabah X kişisinin sağ olduğunu görünce en azından Bittus'un anti-town olmadığını anladı. Bu olaydan sonra Bittus recruit edilmediyse mafya olduğunu sanmıyorum ( Hatırlarsanız geçen oyun Babacum Spyro'nun masum olduğunu bulmuş, bir sonraki el Spyro recruit edilmiş). Gerçi recruit yapılabiliyor mu onu bile bilmiyoruz ama Bittus'un mafya olma ihtimali en azından düşüktür diye düşünüyorum. Fortuna birkez daha oku watcheri diyor ki kisinin evini izler sadece biri onu targetlarsa o kisinin ne yaptigini gorur. Watcher kendi targetladigi kisi evi terkederse onun ne yaptigini bile goremez. Evde ne oldugunuda goremez. Yani mantigin yanlis. Senin mantigin watcherin yanindaki tracker karakterinde geçerli. Birkez daha okursan anlarsin ne demek istedigimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 ispanak said: abi biliyorum sanirim rolunu yani bencede soylememelisin ama biyandan supheler baska turlu kalkmicak gerçi soylesende kanitlayamicaksin harbiden zor durumdasin nexusa dusmus illidan gibi bu posttan sonra ucunbirine bu tur oy vermiyorum, gerçekten doğru söylüyorsa önemli olabilir. ama bu gece öldürülmezse bi sonraki gündüz bütün şüpheler üzerine çekilecek muhtemelen son açıklamalarından sonra. kaç turdur şüphelenmeme rağmen vermediğim oyu veriyorum artık, hayırlısı bakalım. #linç oyu: Buyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 ben uçunbirine ve buyseye guveniorm dedim uçunbirinin rolunude tahmin ediyorum, ise yarayip yaramadiginida gorebilirdik ancak anlamazdik neden oldugunu neyse mafialar bu gece onu dogramazsa mafialarin canini çikarticaktir son ellerde tabi emin olamiyorum dedigim gibi kafam çok karisik herkes supheli durumda:/ suan benimle birlikte buysede 3 oy var sanirim ego verirse olcek adam ben buyseyle teammate olmadigimi kanitlamak için oyumu orada tutucam ama bence yanlis yapiyorsunuz buyseye satasarak neyse may the force be with you ozellikle seninle olsun ucunbiri mafia bu gece seni oldurmez umarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 bittus lutfen ama lutfen lutfen lutfen beni koru bu gece belki koruyabilirim desen bile yeter hiçbir ozelligim yok yani aslinda ben olsem sizin olmenizden daha iyi ama bisyleri çozmeye baslamis olabilirim belki... o yuzden rica ediyorum ne olur bu gece beni koru Not: Bu mesaja cevap olarak kararin ne olursa olsun belki de, zaten mafia su saatten sonra riske giremez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 abi birşeyleri çözdüğünü söylüyorsun ama ortaya henüz bir şey koymamış durumdasın. korurum korumasına da, bildiklerini bizimle paylaş ki sana güvenebilelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 en son yazılanları okudum da, herkes birbirini suçlar durumda ama fortuna hep uzaktan bakıyor olaylara. çok kıllandım. Linç Oyu Geri Çekme: Sixoms linç Oyu: Fortuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 abi bu gece açilacak gibi uçunbiri açiklayamayacak açiklarsa siz pisman olucaksiniz gerçi gidisat iyi degil ama bu gece biraz sansli olursak guzel olur hiçbirseyden emin degilim hala o yuzden çikip su bu diyemiyorum çunku bu turn bildigin olumcul bizim için eger bu turnu kaybedersek kazanma sansimiz cidden çok azaliyo neyse eger emin olabilirsem bisylerden solicem, bitek uçunbiri dogru soluosa ozel bi role sahipse rolunu biliyorum suan o kadar çok ozur ya ama senin rolunun açiklanmasindan bile daha anlamsiz olabilir açiklanmasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 linç için gerekli oy sayısı: 5 buyse 3 OY(smoke, ispanak, sixoms) xsixoms 1 OY(buyse) ucunbiri 2 OY(egoyagmurx2) fortuna 1 OY(bittus) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 linç oyu: Buyse umarım townie çıkmaz, zira arap saçı oldu her şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 ispanak said: Fortuna said: Wathcer'ı siteden okudğum kadarıyla şöyle anladım: Hedefinin ne yaptığını göremiyor, ama kimle yaptığını görebiliyor. Yani mesela A-B'yi öldürücekse ve Watcher A'yı izliyorsa B ile birşey yaptığını görüyor, ne olduğunu görmüyor. Şimdi Nameless Bittus'a güvendiğine göre şöyle oldu: Bittus-X kişisini hedefledi ( hedeflemeyi, yeteneğimi şunun üstünde kullanacağım manasında söylüyorum ) Nameless bunu gördü. Sonraki sabah X kişisinin sağ olduğunu görünce en azından Bittus'un anti-town olmadığını anladı. Bu olaydan sonra Bittus recruit edilmediyse mafya olduğunu sanmıyorum ( Hatırlarsanız geçen oyun Babacum Spyro'nun masum olduğunu bulmuş, bir sonraki el Spyro recruit edilmiş). Gerçi recruit yapılabiliyor mu onu bile bilmiyoruz ama Bittus'un mafya olma ihtimali en azından düşüktür diye düşünüyorum. Fortuna birkez daha oku watcheri diyor ki kisinin evini izler sadece biri onu targetlarsa o kisinin ne yaptigini gorur. Watcher kendi targetladigi kisi evi terkederse onun ne yaptigini bile goremez. Evde ne oldugunuda goremez. Yani mantigin yanlis. Senin mantigin watcherin yanindaki tracker karakterinde geçerli. Birkez daha okursan anlarsin ne demek istedigimi. Evet ya doğru galiba senin dediğin yanlış anlamışım ben orda. @Bittus: Uzaktan bakmak değil abi emin olmadığım zaman boşu boşuna suçlamak istemiyorum, adım adım ilerlemeye çalışıyorum. Mesela şuan Buyse'den fena şekilde şüphelenmekteyim oyunun başından beri göz önünde durarak mafialığını saklamaya çalışıyor gibime geliyor ama emin olamıyorum. Hani bunu yazmak bile mantığıma aykırı. Ayrıca uzaktan bakmadığımı Lancelion'un mafya olduğunu söylediğime bakarsan anlarsın. Gayet olayların içindeyim yani. O zaman beni dinleseydiniz bir mafya öldürmüş olurduk linçte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 arkadaşlar birinin mafya olduğunu iddaa ettiğinizde ve onun mafya çıkma durumunda masum olmuyorsunuz. hatırlarsanız 2 adet mafia faction'ı var. neyse, bu gündüz çok uzadı. birinin ölmesi gerekiyor artık. bu turdan sonra bu karışıklık bozulur diye umuyorum. başından beri buyse'nin mafia oldugunu iddaa ediyordum. hatta ilk oyumu ona kullanmıştım. son oyu da ben kullanayım madem. umarım mafiadır eğer townie çıkarsa, fortuna %100 mafia. onu da ayrıca belirteyim. Linç Oyu Geri Alma: Fortuna Linç Oyu: Buyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 buyse gitti sanırım bu oyla. umarım mafya çıkar, yoksa baya bi kötü olucak. hayırlısı bakalım. fortuna'nın babacum'un listesi ile ilgili mesajlarını okudum bittus oy verdiğinde, ilginç geldi bana da baya. bi sonraki tur benim de baş şüphelilerimden biri şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Buyse townie çıkarsa neden ben %100 mafya oluyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egoyagmur Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 buyse gg oldu bu gece gidiciyim muhtemelen vasiyetimi unutmayin bukadar cok ozel rol olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar