Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 hatta şimdi baktım lancelion ilk el 6. oyu vermiş bana, linç ediliyodum zaten gelip inaktif değilim demesem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 ispanak said: He birde senden suphelenmedigimi soylemistim ama bi mesajlarini kontrol ettim, bana linççi diyen arkadasi gorelim birde Buraya dikkat ediyoruz. Linç oyu cenxe. Peki neden. Asagida goruyoruz. ucunbiri said: linç oyu: cenx ucunbiri said: ucunbiri said: linç oyu: cenx Buyse said: şu oyları verirken iki kelime yazın da drama dönsün valla tamamen spyronun fikrinden yola çıktım, sessiz duran adam kesin mafiadır dedim, çömezim gerçi entrika bilmiyorum pek haha. Spyroya uymus megerse. Bilir misin ki spyro oyunlarinda ilk oyu nub mafialari oltalamak için atar. Nub mafialar kan kokusu alip atlasinlar hemen yakalayalim diye. Bak hatta bana yaptiginiz wagona spyro ne demis. Spyro said: vagoncuların çoğu ya mafya ya da noob.. daha elde kanıt yokken oyuna katkıda bulunan birine niye çullanıyorsunuz ya.. Neyse spyro hakli olmak zorunda degil ama wagoncularin mafialigina katiliorm. Simdi senin wagonlarini gorelim bakalim. 1. cenxti zaten. ucunbiri said: ispanak çok heyecanlı evet, var onda bir şeyler. linç oyu geri çekme: cenx linç oyu: ispanak 2 ucunbiri said: cenx said: kime wagon yapıyoruz? linç oyu geri çekme: ispanak linç oyu: sixoms haha, ne bileyim yabiri ölsün de oyun açılsın istiyorum. 3(nasil bir 3tur, nasil bir mafia mesajidir gorelim. biri olsunde oyun açilsin evet. kim için açiliyo oyun? ucunbiri said: linç oyu geri çekme: sixoms linç oyu: abilify 4-5 kişi ön planda kafamda onlardan birisi sixoms diğeri abilify, geri kalan üç kişiye de yazmıştım zaten. belli ki sixoms ilk günü atlatıyor. 4 sixomstan çektikten sonra birdaha sixomstan hiç bahsetmemende ayri bi guzellik bunlar ilk linçten onceki linç oylarin hea dahada konusmam, kanitlar konussun bunlari demistim ama senin gibi ondanda suphelenmiyorum nedense(içgudu?), en basindan beride soyluyorum bence ucunbiri mafia degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 sen veya başkası özel rolü olduğunu iddia edenlerden biri bizi fena yiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 @buyse diğer mafya grubundaysan lancelion'un ölmesi de şüpheleri senin üzerine çekiyor bence. ondan şüphelenmişsin ve gece öldürüldü sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 ozel rolu olanlardan biri kesin yiyiyorda hangisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 bu arada ben sixoms tan şüpheleniyorum. O mesajda egoyağmurun townie olduğuna emin olduğu iki isimden biri o. Diğeri mafya çıktı. Egoyağmur kimi hedef gösterdiyse townie çıktı. Kimi koruduysa mafia. Bu arada telefondan midem bulandı ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 konuyla alakasız mesaj: bitirme jürisinden geçtim arkadaşlar, bugüne bugün bir mühendisim hehe :) ve kaldığımız yerden devam edelim. çok fazla mesaj atılmış. genel olarak vardığım kanı bittus'un ve benim gece öldürülmemiş olmamızın kafalarınızı karıştırdığı sanırım. karıştırmasın. bize saldırmaya tırsıyorlar o kadar. sapına kadar townieyim ve son 4-5 e kalabilirsem çok faydalı olcam harmoniuma. ispanak hakkında en fazla atıp tutan ben olduğum halde o bile mafya olmadığımı düşünmediği söylemiş, planlı olabilir tabii ama sanmıyorum en azından onu dinleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 ucunbiri said: ispanak hakkında en fazla atıp tutan ben olduğum halde o bile mafya olmadığımı düşündüğünü söylemiş, planlı olabilir tabii ama sanmıyorum en azından onu dinleyin. Türkçe katliamı olmuş mesajda. Teori üretemiyorum bu arada, 2-3 defa geçmem lazım mesajların üzerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egoyagmur Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 heh piyango bana vurmus.haklisiniz cenx te ben fail oldum ama oliviesi ben ortaya atmadim.bittus diyorum hala bizi feci yiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egoyagmur Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 ucunbiri ile bittus arasindaki bag dikkat cekici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 ben bittus'a güvendiğimi söyledim, onun benzer bir açıklaması var mı hatırlamıyorum. neye dayanarak bir ilişkinin varlığından söz ediyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egoyagmur Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 linc oyu x2: ucunbiri dunyanin hic bi yerindeki mafya ozel rolu olan adami sag birakmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 başta ben de bittus diyordum ama şu son kesilmelerde egoyağmur sen daha aktifsin. Hele zeytinler için atın şu oyu bitsin tavrı sakat. Recruit değilsen de çok kötü oynuyorsun rolünü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 bende bittusun hiç uçunbirini korudugnu gormedim uçunbiri ona guveniyor ve onu koruyor evet o kismi dogru zaten uçunbiri bence ozel rolunu açiklamalisin abi yani sencede fazla ozel rol yok mu? kanitlayabilecegin bisyse çok yararli olabilir kanitlayamayacagin bisyse bilmiyorum ne olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 ego ucunbiride townie çikarsa sana donucez yalniz farkindasin dimi bunun yani iyice dusundun mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 ego bir şekilde 2 oy atıyor. Recruit var mi bilmiyoruz. Ya bittus ya ucunbirinde falso var. Öneri getirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 ben ucunbirini hiçbir zaman savunmadım. rolü olduğunu iddaa ediyor ama ben temkinli yaklaşıyorum ona. rolünü açıklaması belki birşeylere açıklık getirebilir ama güvendiğimi söyleyemem. aslında hiç kimseye güvenmiyorum şu anda. belki ıspanak'a ama o da cok pis rp yapıo olabilir. egoyagmurun da recruit edilme ihtimalini goz onunde bulundurmaya çalışıyorum. oyunu baltaladı hep şu ana kadar. bir yanlış daha gorursem oyumu direk ona vericem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 bence ucunbiri ve sen masumsunuz buyse bittusada biraz guvenim var ama bilmiyorum belki rolunu açiklamasindan geliyordur ama siz ikinizden daha eminim yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 çok dağıldık yine of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 ya recruit oldugu kesin olsa egoyagmur direk mafia dicem ama emin olamiyorum ki yani yada çok sanssiz durumda adam ayrica bisy dikkatimi çekti dur simdi gostericem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Smoke said: Buyse dün gece aşağıdaki mesajı atmış. Buyse said: oyunu etkilemeyecek mesaj. bu gece istanbula gidiyorum. 24 saat kadar olmayabilirim telefondan girme olayı dışında. Demin baktığımda son hareketlilik 28/05/2010 14:26 gözüküyordu. Yeni günün de 15:16 da tuncanın mesajıyla başladığını düşünürsek. Telefonla girip özel rolü ile ilgili mesajı attı ve logout oldu. Çok net olarak söylüyorum "ya buyse mafya, yada dünyanın en şanssız insanı" Linç oyu: Buyse smoke boyle bi iddiada bulunmus dogru anladiysam, buysenin telle girip tuncaya mesaj attigini dusunuyor ancak boyle bir mantik hatasi olabilir mi Tunca geceyi 20:41de ilan etmis Buyse 21:00dan sonra gidecegini açiklamis bu adam 20 dakikada tuncaya ozel mesajini atar giderdi? Buyseye buradan yuklenmek çok saçma bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egoyagmur Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 eger ucunbiri fail olursa bidahaki tur linc edilmeye raziyim yasarsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 benim ilk önerim ego. Ama 2 oy atan özel görevli birine götümüz kesmeyebilir. Ikincisi sixoms. Ego ona güveniyordu çünkü. Kime güvendiyse mafya çıktı. Bir de sixomsun of dağıldı yine falan. Adam tek laf etmiyor. [b]linç oyu sixoms [b/] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 şu dakikadan sonra ucunbirinin rolünü açıklaması lazım bence de. diğerleri açıkladılar en azından. kaç turdur hiçbir bilgi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 okumuyosun sanırım oyunu? bir önceki sayfalara bir göz gezdir istersen. en fazla şüphelendiğim insanın sen olduğunu söylemiştim zaten. egoyagmur ve bittus'un oylarını bekliyordum, onlar farklı kişiler söyleyince bi sürü insanın oyu oldu şu an. ondan dağıldık dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar