egoyagmur Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Ucunbiri sen ispanakmi diyorsun?garanti veriyormusun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 abi bu az konuşan inaktifler mafya çıkarsa yeminle küfrederim. bunu diyeyim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 benim oyum var bir tane verilmiş. o karardayım hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 egoyagmur said: Ucunbiri sen ispanakmi diyorsun?garanti veriyormusun? hiç bir şeyin garantisi yok elbette ki, yani polis olsam açıklardım oyun şu noktaya geldikten sonra ama polis uyuyor galiba. ama uzun zuzun yazdığım sebeplerden ötürü Buyse ve ispanak'tan şüphelendiğimi belirttim. lakin ispanak da Buyse'ye çaktı oyunu, blinçli bir yanıltma da olabilir, tam salt townie de olabilir artık benim de iyice kafam karıştı. öte yandan Buyse'nin de en ufak bir çabası yok keserseniz kesin diyor, yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egoyagmur Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Ozel rolun ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 aciklarsam iyi olmaz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egoyagmur Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 O zaman ya bittus yalan soyluyor ya sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egoyagmur Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Buyse logout olmadan linc oyunu bittus a vermeni rica ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 ben bittusa güveniyorum. bugünlük son mesajım bu, yarın öğlene kadar yokum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egoyagmur Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 linc oyu x2 : ucunbiri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egoyagmur Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 linc oyu geri cekme x2: ucunbiri Linc oyu x2: cenx Arkadaslar sezgilerim inadina cenx diyor.ne zaman gorsem online ve tartismalara hic girmiyor ozellikle babacumun olumunden sonra.eger townie cikarsa da biz bu oyunu eglenmek icin oynuyoruz oyunun gidisatina katkida bulunmayan bir townie den vicdanim sizlamaz.oylayin lutfen bi an once bu tur gecsin muhtemelen gece de ben olucem hakkinizi helal edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 hadi son kez bakayım demiştim, dayanamadım. cenx konusunda yaklaşımın güzel. linç oyu geri çekme: Buyse linç oyu: cenx şüphelenmediğim halde aşırı pasif oyunundan dolayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egoyagmur Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Hadi son 3 oy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 yine vagon yapıyorsunuz. ve çok önce bittus ve babacum mafia demiştim. sonra bittus'un özel rolü olduğuna ve bunun koruyucu gardiyan gibi bir şey olduğuna inandı herkes. babacum mafya çıktı. ama şimdi ücünbiri de benim özel rolüm var diyor. birileri bizi fena yiyor onu diyeyim. cenz de mafya olabilir bu arada. o konuda sıkıntım yok. zaten baya inaktif. linç oyu geri çekme: Fortuna Linç oyu: Cenx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egoyagmur Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Zaten gece ben olursem bittus olmezse ucunbiri ve bittus a yonelin mumkunse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egoyagmur Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Son 2 oy cenx e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Linç Oyu geri Çekme: Lancelion Linç Oyu: cenx Mantıklı geldi egoyagmurun dedigi, hadi hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 çabuk karar veriyorsunuz ama. Linç Oyu geri Çekme: buyse Linç Oyu: cenx inaktif olmasaydı bu kadar acele etmezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 5 oy oldu gg cenx. gece olsun pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 buyse neden bu kadar gece olmasını istiyorsun? takım arkadaşlarınla bir an önce konuşabilmek için mi? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 6 olmuş bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Bittus said: buyse neden bu kadar gece olmasını istiyorsun? takım arkadaşlarınla bir an önce konuşabilmek için mi? =) EVET İHİ İHİH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 senin de suyun kaynadı bittus du bakalım. bu gece sen değil de başkası öldürülürse mafya tarafından %bimilyon mafyasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 benim içim rahat dediğim gibi. ölürsem boşuna ölmicem. gerçi herkes bodyguard degil de mafya oldugumu düşünüyor ama gerçek ortaya çıktıgında görüşürüz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 bu turn bitsin, roller çıkabilir ortaya belki bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar