Friedman Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Siteyi bloggera yönlendirdikten sonra adres çubuğunda hala mevcut sitenin isminin yazılı kalmasını nasıl sağlıyoruz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 yönlendirmeyi ne şekilde yapıyosun tam olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 metadan veriyorum . Acaba dedim bi tane frame koyup onun içinden mi redirect etsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 hms neyse ben farklı bişi dusunmustum ama degilmiş :) ama redirect yapınca adres cubugunda değişiyo. panel falan olsaydı alias ekleyince değişmiyodu domain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 abi bloggerin direk özelliği var domain'iniz varsa yazın buraya yönlendirelim diyor. yönetim panelini kurcala blogun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 import export blog var diye biliyorum ben bir de bloggerı dışarı yönlendirme var diye biliyorum şimdi gene baktım ama dediğin gibi birşey göremedim :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 ben yanlış mı anladım http://buzz.blogger.com/2007/01/blogger-custom-domains.html sen şunu yapmaya çalışmıyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar