shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Internette dsolaşırken internet explorer geçersiz işlem yürüttü kapatılıcak diye error çıkıo hani hata raporu gönder-gönderme seçenekleri olan. nasıl bunu önleyebilirim? internet explorerı tamir etmenin yolları var mıdır nedir yardım saç kalmadı başımda yolucak[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Başka bişiler yaparkende yamuluomu öyle yoksa sadece internet explorerdamı ? Internet Explorer'e eklenen bazı yardımcı programlar vardır, belki bi tanesi fazla geliodur. Yada klasik ram sorunu :D Özellikle internet explorer ramları çok kullanır o yüzden ramlarda bir takılma oldumu hemen yamulur. Sadece Internet Explorer'da yapıorsa belki add-on sorunudur.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Firewall varmı bu arada ?[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 firewall mu bilmiyorum ağ bağlantılarımdaki o internet şeysinde güvenlik duvarı var. sadece internet explorerda oluo bu olay[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 up![signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 MyIe lite kur onu kullan bende de var aynı hata ram dan kaynaklamıyor format atmam lazım ama dandini explorer için atmam ben[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarantababu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 aynısı bendede oluyo mecbur format attım dayanamadım çünkü yakında hiç bir pencere açamaz hale geliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Pencereleri ACDSEE ile açıyorum bölece hiç explorer kullanmıyorum[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar