shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Internette dsolaşırken internet explorer geçersiz işlem yürüttü kapatılıcak diye error çıkıo hani hata raporu gönder-gönderme seçenekleri olan. nasıl bunu önleyebilirim? internet explorerı tamir etmenin yolları var mıdır nedir yardım saç kalmadı başımda yolucak[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam...
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Başka bişiler yaparkende yamuluomu öyle yoksa sadece internet explorerdamı ? Internet Explorer'e eklenen bazı yardımcı programlar vardır, belki bi tanesi fazla geliodur. Yada klasik ram sorunu :D Özellikle internet explorer ramları çok kullanır o yüzden ramlarda bir takılma oldumu hemen yamulur. Sadece Internet Explorer'da yapıorsa belki add-on sorunudur.[signature][hline]This Cat Scratches Free.
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Firewall varmı bu arada ?[signature][hline]This Cat Scratches Free.
shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 firewall mu bilmiyorum ağ bağlantılarımdaki o internet şeysinde güvenlik duvarı var. sadece internet explorerda oluo bu olay[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam...
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 up![signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam...
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 MyIe lite kur onu kullan bende de var aynı hata ram dan kaynaklamıyor format atmam lazım ama dandini explorer için atmam ben[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Tarantababu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 aynısı bendede oluyo mecbur format attım dayanamadım çünkü yakında hiç bir pencere açamaz hale geliyosun
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Pencereleri ACDSEE ile açıyorum bölece hiç explorer kullanmıyorum[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Öne çıkan mesajlar