Sensible Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Evet arkadaşlar newbieler buraya isimlerini ve msnlerini yazabilir,birleşelim beraber kasalım birbirimize destek olalım. Şimdilik ben ve Mosquito varız.[signature][hline]Buraya işiyen eşektir/müdüriyet Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 ehe varız ama ulaşamadık bi türlü oyunda birbirimize yarın sabah raiderıda sokucam sanırım oyuna msn:[email protected] icq:31780607 msn'i başlat çubuğunun oraya nası atıcam bulamadım o yüzden kullanmak kasıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Ya benim bilgisayarda çok dehşet sorunlar var çözmeye çalışıyorum en kısa zamanda buluşucaz :)[signature][hline]Buraya işiyen eşektir/müdüriyet Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Hah problem kalmadı oyuna girdim,Level 4 oldum bu akşam görüşürüz seninle :) Başka kimse yokmu yahu? Bu arada sticky yapana teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Ben de çok yeni değilim (geçen yıl sınav yüzünden bıakmıştım, bir haftalığına azcık oynicam şimdik) ve kendim solo xp yapmaya çalışıyorum. Lv4 nephilim mage kasıyorum, grup kurabilirsek güzel olur. (Tefetuf Nedenkine char ismi) [Bu mesaj flyblast tarafından 02 Haziran 2004 13:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Ne kadar Türk oynuyor şu an?[signature][hline][i]#1176220387-. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 valla ben newbieisland ta iken 2 tane görmüştüm.türk guildi vardir belki ama şuan yabancıların guild e girdim sağlam pl yapıyorlar.34oldum bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Türkler bu forumu istedikleri gibi ziyaret edip kullanabilirler haberdar edin :)[signature][hline][i]There's a million mouths to feed / And I've got everything i need / I'm breathing / And there's a hurting thing inside / But I've got everything to hide / I'm grieving Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 mage assasin yaratmıştım ama sıkılmaya başladım sanırm lvl34 ama güçsüz gözüktü bana 900hp/200def/700e yakın atk normal hali mage assasin yaratmış olan var mılvl45ten sonra mı tadına varıcaz bu karakterin yoksa atim mi çöpe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SideZ Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 said: Deep-Night, 02 Haziran 2004 16:05 tarihinde demiş ki: Ne kadar Türk oynuyor şu an? Ben vengeancedayim, Malice'in ic sinden teklif geldi Malice guildine giricem yakinda.[signature][hline]--Shadowbane-- Eldorth Kron lvl 62 mino barb(VEN) Roth-Azad r2 irekei thief (VEN) Oolokiehere r5 neph doomsayer (DAM) --L2-- Taxes lvl 21 artisan(HIN) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Damnation da 20 ye yakin Turk var, Veng. a gore daha az oyuncu var ama bizim oynadigimiz oyuncu sayisi yeterli ve Avrupa server i oldugundan savaslara normal saatlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 shadowbane 15 gun kendi kendine acmis benim accu cekiyorum simdi bi gelecem bakacam damnationa ranger char vardi onu lvllarim aktif türklerinin oldugu yer neresi simdi ? eskiden holy warrirordu galiba,bi degisiklik var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pntREi Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Yeni guild hayırlı olsun katılmak isteyenler icin ... Server Damnation (EU) /Tell Paradox /Tell Yeniceri [Bu mesaj pntREi tarafından 08 Ağustos 2004 01:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar