Galvatron Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 E8200 işlemci-9600GT ekran kartı kullanıyorum. Windows 7 yükledim dün ve şuan 1080p videolarda takılma sorunu yaşıyorum. Nasıl çözebiliceğimi bilen varsa yada Win 7 de şu video programı kullanılır bırak bs'yi gom'u diyen varsa memnuniyetle dinlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 http://mirillis.com/splash.html buyur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Galvatron Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Yine takılıyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 ekran kartı sürücün ne alemde? windozun kendi sürücüsü mü yoksa sen tekrar mı yükledin? yüklediysen en son sürümü mü yükledin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Galvatron Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 evet son sürümü yükledim ilk iş,ama sonrasında restart atmadım sormadığı için =) edit: Bu da ders olsun driver yükledikten sonra istemese de restart atın =) program için teşekkürler bu arada hoşmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar