Sinbringer Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Arkadaşlar spear ve soul uzerine bi necro kasicam 156 str gerisi vitalty vermek istiorm ne kadar doğru shako viper kalkan spirit silah spirit fcr veren yuzukler +3 necro skill amulet ancak 75 str ye 110 fcr ( vipersiz ) yapan arkadaslar gordum. sidmki 75 verirsem char ayakta durur. canı falan yukselir..napayım delircem. ( nova falan kasmak istemiyorum israricim spearda ) smdiden tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 silah olarak white almıycakmısın? spear kas zaten gerek yok novaya, phys immune ıckarsa millet kessin zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinbringer Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 haklısın white almam lazm :D ama kalkan napcam bilmiyorum... 156 str vermek koyuo adama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar