ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 harmoniumlara hardheads demicek kadar biliorm planescape:D bitiremedigim torment sagolsun:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 12 yiz hadi en az 16-18 falan olalım 1.Olivies 2.Buyse 3.ispanak 4.cenx 5.Shadowfury 6.egoyagmur 7.spyro 8.ucunbiri 9.lancelion 10.nameless 11.bittus 12.babacum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 adam aynı zamanda ayı "SİL ONU!!" dedi.. okçu bonzi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 rol dengesini sağlamak için yazmıştım bişiler oyun başladığında random olarak dağıtılacak roller fail falan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 nasi bi edit yedi acaba o mesaj iki dak konu disina gittim neler donmus ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 babacum neler gordun anlat bakiym omden hehe:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 yazın beni de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 valla bende aynı zamanlarda bakıyordum ama babacum ne gorduyse ben gormedım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 kermit gelsin vakti varsa nosfe gelsin pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Ben de oynarım beni de yazın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Şimdiden söyliyim aktif olmayacaksanız hiç yazılmayın, inaktif oyuncu istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Finallerim var ama aktiflikten kasıt hergün girip bakabilmekse, hergün girip bakabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 hipeaktif olabilio muyuz?:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 sana özel söylememiştim fortuna ama evet her gün bakıp katılım gösterdiğiniz sürece problem yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 yok bana özel söyledin diye değil, "durumum bu, yeterli değilse katılmıyım" manasında dedim ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 aktiviz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 kaldımı yer? bende varım kaldıysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 var yer 2-3 kişi daha alabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 ispanak said: babacum neler gordun anlat bakiym omden hehe:P tunca said: Selam. Senin oyundaki rolün Townie. Gündüz bir kişinin linç edilmesi için oy verme hakkına sahipsin. Gece olduğunda konuşamazsın. İyi oyunlar. bunu gönderdi vallahi townieyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 inanmadim babacum uzgunum Linç:Babacummostors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 hadi bi kaç kişi daha lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 tunca alt egomla gelsem olur mu? sonucnda etik bir sprun çıkmaz, nasıl olsa çingene çalıyor kürt oynuyor içimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 selam.. yeni geldim eve.. zerre bilmiyorum settingi.. RP de yapmam mafia oynarken hiçbir zaman :P.. ama kabul ederseniz oynamak isterim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 oyna oyna np ekledim zaten seni xP babacum olabilir al bi fake gel dasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 tunca.. bir de şey diyeceğim.. özel mesaj konusunda şu iki seçenekten birini uygula pls.. ya PM c/p lemeyi tamamen yasakla kurallarda (ki biraz RP ağırlıklı olacak sanırım senin oyun.. mantıklı olabilir..) ya da sadece townielere ait PM'i topicte paylaş ve PM c/p lemeyi serbest bırak.. mafiascum'da tüm oyunlarda bu ikisinden biri yapılır.. aksi takdirde cidden mafia 1-0 yenik başlıyor oyuna.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar