McsPeyn Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Bi araba var ortada, modeli rengi önemli değil. Araba ekranda sağdan sola duruyor. Yani ön tarafı sağa ya da sola bakıyor, arka tarafı diğer yöne bakıyor. Biz arabayı tam yandan görüyoruz. Bi adam arabanın ön tarafından arabayı inceleyici bir bakışla bakıyor. Arabanın arka tarafında duran adam o adama memnun bir şekilde bakıyor. www.corbis.com'da uzun bir süre geçirmeme rağmen tam istediğim gibisini bulamadım. Acaba siz daha önce böyle bir resim gördünüz mü ya da yardımcı olabilir misiniz?[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 yani varsa bile öyle arayarak bulamazsın. Bence kendin çekmeyi dene eğer imkanın varsa.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Pek imkanım yok açıkçası. Yani arabayı adamları bulsam bile ışığıydı fotoğraf makinesiydi derken bi sürü alet lazım. Hadi güneşi iyi yakaladın desen gene de dandik kamerayla bi yere kadar..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
weroqsheth Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 eheh bu nasıl bir resim ya napıcaksın sen bu resmi merak ettim :)[signature][hline]Weroq Duilwen Paladin of the Light - Alliance of Light [AoL] ICQ Weroqsheth from SNN Blind Guardian L I V T Y L E R Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Cevap biraz geç oldu da unutmuşum burayı favorilere eklemeyi, şimdi "Acaba açtığım konuya mesaj yazan olmuş da cevap vermediğim olmuş mu?" diye düşününce buldum. Resmin bi kısmı araba satmak isteyenlere bi kısmı araba satın almak isteyenlere hitap edicekti. FaOTO sitesinin girişine koyucaktım. Ama bulamayınca yattı tabi..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar