Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bana böle bi resim lazım:

McsPeyn

Öne çıkan mesajlar

Bi araba var ortada, modeli rengi önemli değil. Araba ekranda sağdan sola duruyor. Yani ön tarafı sağa ya da sola bakıyor, arka tarafı diğer yöne bakıyor. Biz arabayı tam yandan görüyoruz. Bi adam arabanın ön tarafından arabayı inceleyici bir bakışla bakıyor. Arabanın arka tarafında duran adam o adama memnun bir şekilde bakıyor. www.corbis.com'da uzun bir süre geçirmeme rağmen tam istediğim gibisini bulamadım. Acaba siz daha önce böyle bir resim gördünüz mü ya da yardımcı olabilir misiniz?[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOTO.com
Sosyal ağlarda paylaş

Pek imkanım yok açıkçası. Yani arabayı adamları bulsam bile ışığıydı fotoğraf makinesiydi derken bi sürü alet lazım. Hadi güneşi iyi yakaladın desen gene de dandik kamerayla bi yere kadar..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Webmaster >> www.FAOTO.com
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Cevap biraz geç oldu da unutmuşum burayı favorilere eklemeyi, şimdi "Acaba açtığım konuya mesaj yazan olmuş da cevap vermediğim olmuş mu?" diye düşününce buldum.
Resmin bi kısmı araba satmak isteyenlere bi kısmı araba satın almak isteyenlere hitap edicekti. FaOTO sitesinin girişine koyucaktım. Ama bulamayınca yattı tabi..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...