SilverSurfer Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 güzel film diyolar ben de biiki güne alcam arkadaştan, varmı izleyen fikir beyan edicek olan? pek duyulmadı ama sağlam filmmiş izlicez bakalım.[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 izlemedim izledikten sonra yazarsın güzel mi kötü mü diye :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Ben izledim çok hoş bir film.. Hatta adamın saçı gibi yaptırmayı düşünüyorum.. Kapağa bakıpta korku filmi tipi birşey düşünme sakın..[signature][hline]Forum the bell tolls.. Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart Album - Blizz Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Enteresan bi film.. İzlenebilesi[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 salton sea cok saglam filmdir, kesinlikle izle. filme alışana dek sürekli olarak kendi kendine "noluo lam noluo lam" diyip dururken bulacaksın kendini.[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Web Site(ler)mizin Tarihçesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 az önce seyrettim baya bi güzeldi, bütün patilere rahatlıkla tavsiye ederim hatta izlemezseniz teessüf bile ederim, ben 7.5/10 verdim gitti, kaçmaz e. 8-)[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 gayet güzel bi filmdi bu arda basrolde oynayan elemanin adi neydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Val Kilmer.. [signature][hline]Meshcharakou -ElitE- [Bu mesaj MeSh tarafından 07 Ağustos 2004 17:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 val kilmer değil de bunun keş arkadaşı süperdi, koluna yaptırdığı dövme nası ama, lol ki ne lol[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar