Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pınar'ın yeni ürünü

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Denediniz mi bilmem, Rain diye bi içecek ; ad veremiyorum ama oldukça güzel bişi böyle suya değişik aromalarla sakkaroz eklemişler o olmuş, bi deneyin bakın=)[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki:
açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam.

Mesaj tarihi:
arkadaşlar bu içilen enerji içecekleri dene ürünlerin içinde bir çok üründe kullanıldığı gibi sakıncalı maddeler ihtiva etmektedir.
fakat bu ürünlerii şöle sırılaya biliriz .

mesela dikket etmeniz gereken en önemli şey de şu
üzerinde içindekiler kısmında Fosforik asit. yada asitliği düzenleyici gibi birşeyler mutlaka size zarar verecek tir birsüre sonra
çünkü bu sıvıları vücuk tutar dışarı atmaz ve büyük bir birikimiden sonra kanser gibi vakalar yaşanır haberiniz. olsun ![signature][hline]www.simasher.com.tr.tc
Mesaj tarihi:
Mesela kolada sprite'da fanta'da falan içindekilere bakarsanız E330 maddesi yani sitrik asit (asitliği düzenleyici) vardır. Bunlar kanserojen maddelerdir ve Hackerman'nin de dediği gibi aşırı birikim kansere neden olur...[signature][hline]Kontrolsüz Güç, Güç Değildir...
Mesaj tarihi:
evet baya kaliteli benim de hoşuma gitti. editörün seçimi.[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır.
Azmodai, 09 Haziran 2004 20:21 tarihinde demiş ki:
yalakalik yapmak isteyenler ozelime pls
Mesaj tarihi:
aspartam da zararlı, icicei korumaya yarian bisi iste, cok tuketilince ve sicak tuketilince yani bi enzim sanirsam, bi isinin uzerinde aktivitesi bozuluo ve kas agrilarindan gecici felce kadar problemler yaratabilio[signature][hline]
FANTAMANYAA FANTAMANYAA FANTAMANYAA FANTAMANYA!
Mesaj tarihi:
öğrendiğimiz iyi oldu,aspartamın kanserojen olduğunu biliodum ,tatlandırıcılarda fln oluodu snrm, ama diğerlerini bilmiodum..[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki:
açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam.

• 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
said:
Batilc, 04 Temmuz 2004 12:27 tarihinde demiş ki:
fantada domuz şeysi varmış bişiyi işte.

So WTF?[signature][hline]wi$hmaster (7:29 PM) :
Guce dengeyi getirecem ben.
S e p t i m u S (7:30 PM) :
Hea, bende 3 tane havaalanı yaptırcam.
wi$hmaster (7:30 PM) :
Bizim evin bahcesine de yaptirsana.
Mesaj tarihi:
herseyde kansorejen var ztn o zmn ıcbısey ıcmıyelm bn ztn kola gıbı seylerı cok az ıcerm..=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"

"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mesaj tarihi:
güzelde adı niye rain yahu Amerikada veya başka anadili ingilizce olan bir ülkedemi yaşıyoruz yağmur daha hoş bence[signature][hline]|ugh! büyük beyaz zenci apache|
have no fear,vlad is here! -vlad
Hakan yarinki maçta forma giymeyecek.Çiplak oynayacak-Cmylmz
allah allah deyip geçer genç osman..
Mesaj tarihi:
said:
MeSh, 05 Ağustos 2004 21:20 tarihinde demiş ki:
Oops diye bir içeceği de vardı hatırladığım.. Saçma bencede
,

onu britney mızraklardan calmıslar..:P ıjeehueuhe ortamı karıstırıım dedm=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"

"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mesaj tarihi:
Harbi kaç paraymış bu merak ettim yarın bulursam alim.[signature][hline]Madcat..
Adamın biri 22.07.2004 00.25 tarihinde pagede demiş ki: Yeşil giysili server bi yerde takıldım yardım edermisiniz?
Mesaj tarihi:
o soradan açılmıştı[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!!
  • Yeni Oluştur...