Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pınar'ın yeni ürünü

Othranx

Öne çıkan mesajlar

Denediniz mi bilmem, Rain diye bi içecek ; ad veremiyorum ama oldukça güzel bişi böyle suya değişik aromalarla sakkaroz eklemişler o olmuş, bi deneyin bakın=)[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki:
açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam.

Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar bu içilen enerji içecekleri dene ürünlerin içinde bir çok üründe kullanıldığı gibi sakıncalı maddeler ihtiva etmektedir.
fakat bu ürünlerii şöle sırılaya biliriz .

mesela dikket etmeniz gereken en önemli şey de şu
üzerinde içindekiler kısmında Fosforik asit. yada asitliği düzenleyici gibi birşeyler mutlaka size zarar verecek tir birsüre sonra
çünkü bu sıvıları vücuk tutar dışarı atmaz ve büyük bir birikimiden sonra kanser gibi vakalar yaşanır haberiniz. olsun ![signature][hline]www.simasher.com.tr.tc
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
güzelde adı niye rain yahu Amerikada veya başka anadili ingilizce olan bir ülkedemi yaşıyoruz yağmur daha hoş bence[signature][hline]|ugh! büyük beyaz zenci apache|
have no fear,vlad is here! -vlad
Hakan yarinki maçta forma giymeyecek.Çiplak oynayacak-Cmylmz
allah allah deyip geçer genç osman..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MeSh, 05 Ağustos 2004 21:20 tarihinde demiş ki:
Oops diye bir içeceği de vardı hatırladığım.. Saçma bencede
,

onu britney mızraklardan calmıslar..:P ıjeehueuhe ortamı karıstırıım dedm=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"

"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Sosyal ağlarda paylaş

o soradan açılmıştı[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...