GEd Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Az önce fileplanettendan 600 mb shadowbanetrial.exe yi cekmeyi bitirdim ama soyle bi sorun var dosyayi birakin calistirmak icin 2 kere tiklamayi,bi kere tiklayinca,secince makina sapitmaya baslio bi saat boyunca araliksiz biseyler okumaya basliyor.. bilgisayar mega ötesi yavasllio bi anda ve devamli bi islem yapiomus gibi biseyler okuo hdd den. ben bu dosyayi daha öncede cekmis bi kere kurmustum hatasiz,daha sonra tekrar kurmak icin cektigimdede suan basima gelenler gelmisti,ama ozaman önemsememistim... simdi zor zar sildim.dosyayi secmek nerdeyse mumkun degildi i,cinde bulundugu klasörle silmek zorunda kaldim nedir ne degildir bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eks Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 virus degildir.... fileplanetta virus olmaz ama acaip fragmented bir harddiskte bulunan 600 mb lik bir exe nin calismasidir keske silmeden once bi defrag atsaydin duzelirdi heralde[signature][hline]Illa 3 karakter olcak diye senelerin "X" ini yaptik "Eks"... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 eğer virüs varsa, çektikten sonra da bulaşmış olabilir.[signature][hline]stick me with pins peel away my skin pluck out my eyes i can't stand to see you die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 yni dosyayş gigexten cektim yine ayni seyler oldu bu kadar sinir bozucu bi dosya olamaz herhalde dosyayisecmemle makinanin ucmasi bi biliyor, 1 saat boyunca sanki ayni anda 10 islem yürütüomus tribine girio pc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 ya bu nasil istir shadowbanetrial.exe yi cekmeye calistim yine 4mb falan cekmistim , cekilen parcaya bi tikliim (Sadece 4 mb) alet hemen biseyler okumaya basladi gene,ama kitlenmedi bu sefer, bu dosya bitince gene kitleyecek pcyi gibi görünüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 aha en sonunda cozdum kaspersky anti virüs programi dosyaya her dokunusumda kendi kendine hemen kontrol etmeye calistiyormus bu kadar sacmalik olur dosya da virus varmi die kontrol ettirmeye kalkinca daha sapitinca isin asli cikti ortaya ,tam olarak 1 saat 0% scan etmeyi basarinca alet kapadim direk tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar