derFremdeSohn Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 x½ = ( -b ± √ b² - 4ac ) / 2a Rica etsem su formülü koda dökebilirmi biri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 bildiğin 4 işlem yapacaksın bunda (fazladan kök alma var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 a^b yi Math.pow(a, b) seklinde, karekok a yi da Math.sqrt(a) seklinde yapiyorsun. soldaki ustten kurtulmak icin iki tarafin da karesini alicaksin, zaten acarsan sadelestirme de olacak gibi baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Bildigim olsa sormazdim heralde abi. Yapamadim iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 karekokun sadece b^2 yi kapsamadigini varsayiyorum: double x1 = Math.pow( ((-1 * b + Math.sqrt(Math.pow(b, 2) - 4 * a * c)) / 2a) ,2); double x2 = Math.pow( ((-1 * b - Math.sqrt(Math.pow(b, 2) - 4 * a * c)) / 2a) ,2); Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Hayir kök b den sonraki hepsini kapliyo Quadratic formula Yarya sonucunda x1 ve x2 degeri veren formül. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 http://en.wikipedia.org/wiki/Quadratic_equation Dividing the quadratic equation by a gives the simplified monic form of x2 + px + q = 0 where p = b⁄a and q = c⁄a. This in turn simplifies the root and discriminant equations somewhat to Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 o ayri benim dedigim bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 p = b⁄a and q = c⁄a. Koy bakalım. Mitternacht formül almancası bu arada, nickinden almanca bildiğimi varsayarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Penthesilea ihtiyacim olani kökü yanlis yerden alarak verdi sadece. Onu düzeltirim cok sagol penth. ihtiyacim olan oydu. Ama beceremem diye sen sadece x1 icin dogrusunu verebilirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 GEd said: p = b⁄a and q = c⁄a. Koy bakalım. Mitternacht formül almancası bu arada, nickinden almanca bildiğimi varsayarak. Sende haklisin. sagol evet mitternachts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar