Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sembolist'c'ilik


Pdz

Öne çıkan mesajlar

Kapı çaldığı zaman açmakla açmamak arasında kalıp, kapıyı açmak için geç kaldığını düşünürken bunca zamanın ardından doğru olanın kapıyı açmak mı açmamak mı olduğuna karar vermek gibi olur yaşamak ara sıra. İki hareket de doğru görünmez ama birisini seçmek zorundasındır. Seçmek istemediğin zaman göstermiş olduğun eylemsizlik de seni otomatik olarak kapıyı açmamış kabul eder. Bunların hepsini yönlendirmek 'sadece' senin elindedir.

Zil ise zararsız bir uyarandır; sana kapının çaldığından başka bir şeyi söyleyemez. Kararsızlığının içinde hiç bir seçim yapmadan bir anda yok olmak, hiç yaşamamış olmak istersin. 'Onlar' da sana en içten ve küçümser kahkahalarını atarlar. Alınırsın başta ama başkalarının gözlerinin seni nasıl gördüğünün pek önemi kalmamıştır artık. Hepsine lanet okuyup en güzel dileklerini belirten sözcükleri söyleyip 'mantık' denen olguyu bir süreliğine yok sayıp küçük çocuğu dinlersin inadına. Dediklerinin yalan olup olmadığını da en yakın arkadaşın olan 'zaman', vakti geldiğinde söyleyecektir. Yalan olmadığını umup yapmadığın 'diğer' seçimin seni götüreceği yerleri düşünmekten vazgeçersin. Çünkü o, seni farkına varmadan öldürebilme yetisine sahip tehlikeli bir zehirdir.

Sigaranın perde üzerinde bıraktığı islerin her gün azalması umuduyla yoluna devam etmek zorunda olmanın bilincine varan 'gerçek' bir sanallık olan zihninle yarını düşünmek kalır uykunun bölündüğü yerde.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kişisel olarak anlamlar yükleyip ortaya bir "diğer seçim" koyduğum için başkaları tarafından anlaşılmaması çok normal. Saydamca bakılarak tamamı anlamlandırılabilecek bir yazı değil bence de, o bakımdan çok başarılı olduğunu söyleyemeyeceğim, kişisel yönü fazla işte, zaman ayırıp okuduğun için teşekkürler ama tabiy ki :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...