Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Pençeleri görsek. Anlayacağızdır.[signature][hline]Mortalite, volens et potens. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jackal77 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 su siyah kargalar varya ben onlara benzettim onlarında boyle vahsi bakislari var...[signature][hline]Nick:........Smanchi Norton|Marj Kratox Profession:Master Combat-Medic - Master Pistoleer | Master Weaponsmith - Master Smuggler PA:...........[RIP] City:.........Hilâl Server:.....Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bedeviizz Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 madem bırakınca uyuyo (duruyo) öyle çeksene fotoğrafını kardeşim, bundan bişey anlaşılmıyo =P atmaca benim bildiğim böyle boz renkli olmaz. siyah sarı renkli olur. ayrıca gagası bi atmaca için çok düz gibi geldi. bir de senin balkona nasıl geldi bu hayvan. uçabiliyorsa beslenebiliyor demektir. atmacaysa (ki bu kadar küçük atmaca mı olur uçabilen) ve uçup beslenebiliyorsa sal gitsin tehlikeli olabilir =P kırlangıç olabilir mi? bi ara 3 tane beslemiştim düşen bi yuvadan alıp. gerçi 7-8 sene önceydi tam hatırlayamıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 gagası gayet eğri ama ufacık olduğu için belli olmuyor fotoda. yawru daha ufacık minick. nitekim kaçtı da bugün ewden ufak olması sebebiyle bi açıklık bulup hehe.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 doganmı one lem oyle ben tutamam bıle onu[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 yazık yaw .. bu arada istanbul'da olur esas doğan atmaca gibi hayvanlar çünkü artık kuş vs. kolay yemek olduğu için şehirlerde ... biraz kafamızı kaldırıp bakmak gerekli, yada belgesel izlemek ... ki zaten doğan, atmaca gibi ufak yırtıcıları abartmayalım, hele ki doğan küçücük bişidir kendisi (güvercin kadar da deil elbette :)) o bakımdan zor deil yuva kurması ve avlanması .. e zaten havada avlanıolar biz görmüoz bile çoğunlukla, bizim evde teras var önü açık bostancıyı görüo arada izliom kuşları zevkli iş valla ... misal martıların çiftleşme dönemlerini adım gibi biliom artık, çatımda yapıorlar ya terbiyesizler .) [Bu mesaj neter tarafından 27 Temmuz 2004 04:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 mesela bundan 3-4 sene evvel camdan bakarken bi güvercin sürüsü içine böyle jet gibi bi kartal a benzeyen kuş dalmıstı yaklasık 15 metre fln önümde olduydu, kaptı birini kaçtı ehe[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 bizim köyde baca kuşu diyolar buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bedeviizz Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 doğru, şehirlerde atmacaya rastlamak şaşılası bişey değildir. güvercin beslediğim dönemde en büyük sorunum atmacalardı. özellikle kış aylarında yukarılarda yiyecek kıtlığı yüzünden çokça inerler şehirlere, güvercin felan avlamaya. birkaç tip güvercin vardır. bi tanesi "taklacı" tabir edilen tür. takla atarlar havada, ayakları paçalı olur. ikincisi "angut" tabir edilen tür. posta güvercinleri bunlardan olur. çok uzun mesafeleri uçabilirler, yollarını şaşırmadan. bir de cins tabir edilen bir tür vardır. bunlar çok yukarılara çıkarlar. gökyüzünde bir nokta gibi görünecek kadar. ve parlak verdiğinizde (beyaz bir güvercinin kuyruğundan tutup kanat çırpması için salladığınızda) parlağı görürler ve yüksek mesafeden dalışa geçerler. işte bir atmacayla cins'in kapışmasını izlemek accaip heyecan vericidir. bir taraftan atmacaya küfür ederken bir taraftan güvercinine "kanadına kuvvet yavrum" diye seslenmek... güvercin eğer şehrin içine girmeyi başarırsa kurtulması olasıdır. çünkü şehrin yapısına ve yuvasının etrafına atmacadan daha aşinadır. ama kaç tane de taklacı kaptırdım... =] [Bu mesaj bedeviizz tarafından 28 Temmuz 2004 18:41 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj bedeviizz tarafından 28 Temmuz 2004 18:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 bir şeyin baykuş yavrusu olduğundan ancak bu kadar emin olabilirim. gagaya bakmak yeterli. *!biraz anlar, ukaladır*[signature][hline]Size vaad ettiğim tek şey gerçek. Fazlası değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 teşekkürler arkadaşlar ama ben doğan olduğunu çoktan anladım kuşun.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 ne bende dicektim karabatak böle degil, dogan ha wow[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Slayertr Developer || MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 muhabbet kuşu diyecem ama değil tavşan da değil baykuş değil çünkü tüyleri kabarık olur doğan dır çünkü türkiye bu kuşun dünya üzerindeki nadir yaşam alanlarından balkanlarda bu heyvanın popülasyonu oldukça çoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inaktifuye Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 said: Nebuch, 31 Temmuz 2004 22:39 tarihinde demiş ki: bir şeyin baykuş yavrusu olduğundan ancak bu kadar emin olabilirim. gagaya bakmak yeterli. *!biraz anlar, ukaladır* Kesinlikle!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 said: darkwingduck, 02 Ağustos 2004 03:20 tarihinde demiş ki: tavşan da değil Höh yani.!!![signature][hline]Madcat.. Adamın biri 22.07.2004 00.25 tarihinde pagede demiş ki: Yeşil giysili server bi yerde takıldım yardım edermisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Kırlangıçta değil. Eleme yöntemi ile bulalım.[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 buldum demiştim ama görmediniz sanırım. doğan bu kuş. ki öldü bu kuş.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 :([signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 vah vah rametliyi nasıl bilidiniz[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur :tebrikz: *!Bir Bakış Atar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 bence baykuştu üzüldüm şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar