Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dişlerinizin kıymetini bilin...

Dynun

Öne çıkan mesajlar

said:
darkwingduck, 07 Ağustos 2004 15:05 tarihinde demiş ki:
benim dişede çivi taktılar geçen hafta artık hava limanında ciuv ciuv lu aletten geçerken ötüyorum

oda güzel abi süper citten bak bunu sevmelisin herkezden bi farkın var hiç değilse geçerken ötüyorsun :)[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

geçmiş olsun ben o acıyı bılırım hemde çok iyi bilirim maleseff bende dişlerimi her zaman fırçalamayanlardanım ama kararıyım fırçalıcam yoksa dişler gidio[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca?
23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki
İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
Sosyal ağlarda paylaş

Gecmıs olsun dostum walla dısın acısı hıcbır acıya benzemez(ask harıc;)) yoktur bole bısey bn duzenlı dıs fırcalarım aslında dıs fırcalamayla olmuor aslında sadece doktorun dıslerınıze uygun dıs fırca onerısı alrak aln bn ole yaptım ve dıs macununn ıı secın colgate fln hıkaye bnce ama sız bılırsınız tabı bn Plus+White kullanıorm sahsn ve dıscıye 6 ayda bır gıdıyorum (allahtan tanık var yoksa batmıstık heuhe) bunları yapın saglıklı dıslerınız olsun bılıyorsunuz dısın 3 deıl 7 tıkı var heuh(sacmaladm sonunda=))[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"

"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...