Spyro Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 neyse oynatacak adam çıkmış.. şimdilik rafa kaldırıyorum =P.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
audale Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 UP UP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 varım yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
audale Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 gogo tunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
audale Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 seri katil istiorm bu sefer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 1 hafta falan çok bakamıcam ama ondan sonra starcraft temalı bi oyun açabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
audale Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 bi hafta napcaz abi:D ama zerg rush olcaksa oyunda beklerim:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 açsın lan birileri, aa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 hadi abi gazım bitmedi dahah ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 egoyagmur varsa ben yokum arkadaş :D şaka lan şaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 spyro ya da josc açsın yeaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
audale Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Buyse said: hadi abi gazım bitmedi dahah ahahha la benden suphelenmeyi birakmadin dimi olene kadar o kadar zaman seni kurtarmaya çalismama ragmen hemde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egoyagmur Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Bittus said: egoyagmur varsa ben yokum arkadaş :D şaka lan şaka la dumduz oyuna action kattim daha ne istiyon gozun doysun :d dersimi aldim zaten pasif kalcam artik vagona atlicam :d hade kurun oyun basliyalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Evet hadi yeni mafya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 audale said: Buyse said: hadi abi gazım bitmedi dahah ahahha la benden suphelenmeyi birakmadin dimi olene kadar o kadar zaman seni kurtarmaya çalismama ragmen hemde yok sonda townie olduğuna inanıyordum da sixoms çok barizdi. bizimkiler son ele kadar nasıl göremedi onu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
audale Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 vay lan basarmisim spyro ufak bi oyun açicam diyodun patlat bi oyun aga:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 bahsettiğim oyunun setupını ildeniz'e verdim oynatsın diye de.. bunu ben açarım o zaman.. ildeniz'e daha büyük setuplı bir oyun kurmaya çalışıyoruz zaten.. bahsettiğim oyun çok kısa ayrıca.. hikaye de yok.. herkes online olursa 1 günde bile bitmesi muhtemel.. kayıt + oyun topicini öğleden sonra açacağım.. katılmak isteyen 11 kişiyi bulunca aynı topicten oyuna başlarız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Abi 11 kişi çok az. Yeni karakterlerde var burda katılmayı bekleyen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 ben de hazırlıyorum monkey island temalı bir mafya oyunu haha karakterleri ayarlıyorum, roller açık olcak sayıyı henüz belirlemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Acele edin abi. Hafta içi başlayıp hafta içi bitirelim. Hafta sonu adam kalmıyo forumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
audale Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Spyro hayallerimle oynadin Ogleden sonra dedin Kisa olcak dedin, banlanmadan bir oyun bitirir miyim acaba diye umut ettim Ama yoksun iste, yiktin hayallerimi Alacagin olsun:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 yok gözüm korktu ya, hazır bir setup istemedim kendi kafama göre kurarsam da denge sorunları olcak büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
audale Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 abi tuncaninki çok mu dengeliydi kura kura ogrencen iste tuncanin kurduguda gayet eglenceliydi senin kurdugunda oyle olcak gogo beybi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Yaa elinizi korkak alıştırmayın. Bak adam okadar uğraştı yazdı çizdi, egoyağmur katletti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 audale said: Spyro hayallerimle oynadin Ogleden sonra dedin Kisa olcak dedin, banlanmadan bir oyun bitirir miyim acaba diye umut ettim Ama yoksun iste, yiktin hayallerimi Alacagin olsun:( sorry.. hem yeni birkaç iş çıktı.. hem de şu an bulunduğum şirkette internet bağlantısı çok yeto.. düzelir gibi olursa açarım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar