Spyro Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 neyse oynatacak adam çıkmış.. şimdilik rafa kaldırıyorum =P..
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 1 hafta falan çok bakamıcam ama ondan sonra starcraft temalı bi oyun açabilirim
audale Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 bi hafta napcaz abi:D ama zerg rush olcaksa oyunda beklerim:D
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 egoyagmur varsa ben yokum arkadaş :D şaka lan şaka
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 spyro ya da josc açsın yeaaaaaa
audale Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Buyse said: hadi abi gazım bitmedi dahah ahahha la benden suphelenmeyi birakmadin dimi olene kadar o kadar zaman seni kurtarmaya çalismama ragmen hemde
egoyagmur Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Bittus said: egoyagmur varsa ben yokum arkadaş :D şaka lan şaka la dumduz oyuna action kattim daha ne istiyon gozun doysun :d dersimi aldim zaten pasif kalcam artik vagona atlicam :d hade kurun oyun basliyalim
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 audale said: Buyse said: hadi abi gazım bitmedi dahah ahahha la benden suphelenmeyi birakmadin dimi olene kadar o kadar zaman seni kurtarmaya çalismama ragmen hemde yok sonda townie olduğuna inanıyordum da sixoms çok barizdi. bizimkiler son ele kadar nasıl göremedi onu anlamadım.
audale Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 vay lan basarmisim spyro ufak bi oyun açicam diyodun patlat bi oyun aga:D
Spyro Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 bahsettiğim oyunun setupını ildeniz'e verdim oynatsın diye de.. bunu ben açarım o zaman.. ildeniz'e daha büyük setuplı bir oyun kurmaya çalışıyoruz zaten.. bahsettiğim oyun çok kısa ayrıca.. hikaye de yok.. herkes online olursa 1 günde bile bitmesi muhtemel.. kayıt + oyun topicini öğleden sonra açacağım.. katılmak isteyen 11 kişiyi bulunca aynı topicten oyuna başlarız..
Boci Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Abi 11 kişi çok az. Yeni karakterlerde var burda katılmayı bekleyen :)
ucunbiri Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 ben de hazırlıyorum monkey island temalı bir mafya oyunu haha karakterleri ayarlıyorum, roller açık olcak sayıyı henüz belirlemedim.
Boci Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Acele edin abi. Hafta içi başlayıp hafta içi bitirelim. Hafta sonu adam kalmıyo forumda
audale Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Spyro hayallerimle oynadin Ogleden sonra dedin Kisa olcak dedin, banlanmadan bir oyun bitirir miyim acaba diye umut ettim Ama yoksun iste, yiktin hayallerimi Alacagin olsun:(
ucunbiri Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 yok gözüm korktu ya, hazır bir setup istemedim kendi kafama göre kurarsam da denge sorunları olcak büyük ihtimalle.
audale Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 abi tuncaninki çok mu dengeliydi kura kura ogrencen iste tuncanin kurduguda gayet eglenceliydi senin kurdugunda oyle olcak gogo beybi
Boci Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Yaa elinizi korkak alıştırmayın. Bak adam okadar uğraştı yazdı çizdi, egoyağmur katletti :D
Spyro Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 audale said: Spyro hayallerimle oynadin Ogleden sonra dedin Kisa olcak dedin, banlanmadan bir oyun bitirir miyim acaba diye umut ettim Ama yoksun iste, yiktin hayallerimi Alacagin olsun:( sorry.. hem yeni birkaç iş çıktı.. hem de şu an bulunduğum şirkette internet bağlantısı çok yeto.. düzelir gibi olursa açarım..
Öne çıkan mesajlar