Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Enteresan bir istatistik...

SadButcher

Öne çıkan mesajlar

Bakıyorumda MMORPG forumları içerisinde 3. sırada AO var nedense bu kadar çok kullanıcısı olan bir forumda yinede üj bej kişiyiz (sanırım)

MMORPG türü oyunları (spesifik olsun AO yu) yaymak filam lazım...(mı?)

Halanızın oğluna baskı yapın yada komşu kızına (daha cazip)
Başlasınlar artık AO oynamaya yaf daha çok Türk lazım. Bıktım artık gavurların ıh ben işe gitcem mission yapamam yada ıyy sen en son missionda şöle yaptın gibi sızlanmalarından. (olanlardanda üç tanesini tanıyorum ya ayrı bir mesele buda birlik beraberlik vesaire)[hline]---------------------------------------------
RK1
"Onzac" The Clan Martian Artist
"Ederan" Clan Fixör
Sosyal ağlarda paylaş

belescilige alismislar her server beles
bazi insanlar ben bu oyuna ayda 20 milyon verdigimi soleyince bana "aptal,salak" gibi seyler solediler tabi parayi daha iyi kullaniorlar ya kendileri
birde oyunda ingilizceyi bilmeden pek birsey olmuor onunda etkisi olabilir belki
dialup konusuna gelince eger interneti kullanan baska bir program acmazsan buyuk bir problem yasayacagini sanmiorum[hline]Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Soldier
Fidel 'Ikae' Clyburn - Clan Enforcer
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bi ara Dial-up'la AO oynarken kablodan daha iyi ping veriyodu :) ve hiç lag sıkıntısı olmuyo...

Ama tabii kablonun süre gibi bi kısıtlaması olmama avantajı var...

Ama bizde "Bedava sirke baldan tatlı" gibi bi atasözü olduğuna göre bu mantıkta insanlarımız olmasınada pek şaşmamak lazım...

Ben şahsen nerdeyse bütün arkadaşlarımı AO ya bulaştırdım :) Bi bulaşan bi dahada bedava server oyunları oynamaya tövbe ediyolar doğal olarak :)

Bi kardeşimi oynatamadım oda istisna heh...[hline]Blackicer Clan MA
Iceforcer Clan Enforcer
Lilluu Clan Fixer

I'm not a man of too many faces...
The mask I wear is one...

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Blackice, 08 May 2003 17:57 tarihinde demiş ki:
Ben şahsen nerdeyse bütün arkadaşlarımı AO ya bulaştırdım :) Bi bulaşan bi dahada bedava server oyunları oynamaya tövbe ediyolar doğal olarak :)
[hline]Blackicer Clan MA
Iceforcer Clan Enforcer
Lilluu Clan Fixer

I'm not a man of too many faces...
The mask I wear is one...

Şekil 1-A bkz Citir[hline]Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Soldier
Fidel 'Ikae' Clyburn - Clan Enforcer

[Bu mesaj Cheater tarafından 09 May 2003 00:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...