Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe Küme Düşürülmelidir!!

Llama

Öne çıkan mesajlar

döve döve gönderdiğiniz adamın arkasına sığınmayın bi zahmet. 2 senedir bir başkan değişmiyo en azından. 20 yaşındayım bi alişen bi aziz yıldırım'ı gördüm kulubun başında. galatasarayda faruk sure, mehmet cansun, özhan canaydın, adnan polat hatta alp yalmanı bile hatırlıorm nerdeyse. bu kadar başkandan illaki 1 seneliğine fairplayi one alan biri geçicektir. diğer kalanların aziz yıldırımdan hiçbi farkı yok. (alp yalman nasıldı hatırlamıorm o dısında)
Sosyal ağlarda paylaş

Hiç bir farkı yok demek için hakkaten kör olmak lazım ya ahah inanılmazsınız gerçekten, at gözlüğünde son nokta.

MHK değişecek, federasyon şimdilik kalabilir demiş bir başkanınız var. Haddini bilmemekte, çirkeflişkte son noktada bir adam. Hala sizinkiler de öyle diyorsunuz. Bizimkiler de öyle değil işte
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.htspor.com/super_lig/haber/516295-besiktastan-sert-cevap

haha salaklar ciddilerse kendi kazdıkları kuyuya düşecekler destekliyoruz FORZA yı lol düşürün bizi pls.

Oyuncumuz Rüştü Reçber, 24 saatini kulübü için harcayan bir sporcu olarak başka takımlardaki meslektaşlarıyla onların maçlarında korkmadan ve cesurca oynamalarıyla ilgili telefon görüşmesi veya şahsi görüşme yapması kadar doğal bir şey yoktur. Oyuncular arasında bu tür diyaloglar her zaman olmuştur, bundan sonra da olacaktır. Oyuncumuz “Yenilin” dememiştir, tehdit etmemiştir, para teklifinde bulunmamıştır. Ancak burada hayret edilmesi ve sorgulanması gereken mesele, oyuncumuz Rüştü Reçber'in bu oyuncuları araması değil, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı’nın kendilerinin rakibi olan takımlardaki bu oyuncuların Rüştü'yle görüştüklerini bilecek, Rüştü’nün gönderdiği telefon mesajlarını okuyacak kadar hayatlarının içinde nasıl olabildiğidir.

Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

dasaaa said:

veeee.. her şey azizin istediği gibi gelişmektedir..

çok yaşa yurdum sazanları..

allah sizi eksik etmesin

heh, bursa'nın şampiyonluğu daha 3. gününde unutulmaya başlandı
ne 3 ü abi bir günde unutuldu.kutlamalarlardan sonra unutuldu işte.hatta şampiyon olduğu gün gazetelerde sadece manşetlere kondu geriye kalan tüm sayfalar fb ye ayrılmıştı
Sosyal ağlarda paylaş

Arkasokak said:

Ali Koç gelince ne olacak onu merak ediyorum zaten. o zaman bahane de kalmıcak. Fenerbahçe gerçekten en büyük denebilecek mi :)

:):):):):):):) çok dadlu yazmışsun. :):):):):):):)

bir düzeltmeyi yapmak istedim, fenerbahçe gerçekten en büyük olmadığı için ali koç gelse bile bu değişmeyecek. Türkiye ' de en büyük klüp budur diyebilecek kadar büyük bir klüp yoktur çünkü.

Kutuplaşma konusu ise, hakem odası basan başkanınınz, tükürükler saçarak hakemleri kovalıyan futbolcularınız, rakibine her maç 5 tekme sallayıp 1 sarı kart görmeyen emreniz olduğu sürece, size sempati duyulmasını beklemeyin. fenerbahçe açık ara türkiyenin en çirkef ve masa üstü dalaveresine yakın takımıdır şu anda.
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

20 yaşındayım bi alişen bi aziz yıldırım'ı gördüm kulubun başında. galatasarayda faruk sure, mehmet cansun, özhan canaydın, adnan polat hatta alp yalmanı bile hatırlıorm nerdeyse.

alp yalman'ı hatırlayan adam fenerin ayda bir başkan değiştirdiği, kulübün taraftarlarca haftada bir basıldığı günleri de hatırlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...