dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Biraz acil bi sorum var.. Şimdi soru şu; B5- Diye bir madde/kural var.. bunun altında kontrol için grupları var. I. bilmem neyin bilmem neden büyük olduğu durumlar için şunu kontrol ederiz II. bilmem ne gibi bir kusur varsa buna bakarız III. devam ediyor.. Şimdi ben ingilizce said: B5 maddesinin II ve III numaralı alt maddelerine göre XYZ durumu gözlenmez demek istiyorum.. lan alt madde bile doğru bir tanım mı bunlar için ondan bile emin değilim.. biraz acil bişi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 subparagraph ve article olarka kullanıp veriyorum şimdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 section subsection olabiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 article Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar