EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 tamam tamam bi süre geçince kendine geldi :P ama çok ısınıncada hiç geri inmiyo aşağıya :) 2 saat sonra falan kapatıp biraz soğutmak lazım galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 17 tl ye aldım bu arada. ufak ama 2lt kola şişesi kadar falan boyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 benimki 1500 mm kadar gayet memnunum. kapağını açmaya kasma buarada. bunların lambaları biraz farklı, bulursanız mutlaka fazladan alıp stoklayın çünkü basınçtan ve ısıdan patlıyor. tam performansla çalışması oda ısısına bağlı olarak 30-60 dk arası sürüyor. 1.5 m olanların fiyatı 49 tl praktikerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 EagleEye said: tamam tamam bi süre geçince kendine geldi :P ama çok ısınıncada hiç geri inmiyo aşağıya :) 2 saat sonra falan kapatıp biraz soğutmak lazım galiba bence senin lamba defolu.. kararında ısınması lazım ki hareket olsun.. böyle abudik gubudik şekillere girsin o malzeme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Armağan oyuncakta gördüm geçen gün 35tlye.Gayet güzel 10saat falan çalışıyor tavsiye ederim masa üstünde geceleri yatarken falan çok hoş oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 http://www.bunlardanistiyorum.com/productdetails.asp?ProductTypeID=1196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crysis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Fistan said: cinde 1997 de uretimi durdu bi ürünün kendisi veya çakması çinde üretilmiyorsa o ürünün işi bitmiş demektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 praktiker dışında ucuza alınabilecek bir yer yok mu şimdi internette? Praktikerdekini hiç beğenmedim de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar