Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 ben yeni öğrendim, ama bayağı bir insan da bilmiyormuş zaten. bilet kalmamış bugüne sanırım. ben de gidemeyeceğim zaten, ama belki giderim diye bilet araştırmıştım bir kısım. gitmek isteyen varsa, http://www.facebook.com/profile.php?id=750317528 şu herifte bi tane bilet vardı en son. faydam dokunursa birine ne ala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 güzel grup da gitmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Dün gittim. Güzel konserdi fakat şımardılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 bugün efsane bir finalle bitirdiler konseri .. elleri öpülesi o yerde yatan ablanın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Dün Taksim'de yürürken yolda biletini buldum, tarihine baktım ah dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 2008de de geldiydi sanırım nasip olmadı bi türlü çogzl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar