trunbrelenor Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 arkadaslar ben fraps indirdim ama registered user olmadigimdan 30 sn lik movie cekmeme izin tek tip fps ya da cozunurluk kullaniorum hete hoto. neyse bunlar problem degil de cektigim 30sn lik movie 103mb yer kaplio nasi olabilir bu ayrica bu movie ye nasi muzik ekleyebilirim. yada 30 ar snlik kesitleri birlestirebilecegim montaj programi kullanan tavsiye edebilcek olan varmi aranizda? simdiden sagolun .[signature][hline]Bafbof - Buffer Shammy - Merlin Mid Ece - Dark Sm Sexiest Norse - Merlin Mid Svigt - Mend Healer Dede - Merlin Mid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladric Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Burdan crackli full version cekebilirsin[signature][hline]Gladric Highlander Dragon Knight ML7 BaneLord - Kay Movie1 Movie2 Movie3 Movie4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 gladric movie lerini izlemedim ama eminim güzeldir... movielerin tekliyormu? yani ben soldatta manyak movilerim var ama fps en fazla 30 a cıktığı icin tekleyerek şey yapıyor nası düzeltebilirim onu? bi yardım edermisin?[signature][hline] [Bu mesaj Erutan tarafından 07 Ağustos 2004 16:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladric Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 bendede fps 30 yani program 30 fps de kaydediyo 2 client acikken kaydetmedigin surece bi takilma olmuyo birinden buff lamasini rica edersin rahat rahat kaydedersin :)[signature][hline]Gladric Highlander Dragon Knight ML7 BaneLord - Kay Movie1 Movie2 Movie3 Movie4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 ben 30 la rahat rahat oynayamıyorum ama tony hawk da yaptığım bütün artisliği göstercem ama kaydedemiom takılıyor hep bi ayar fln mı yapıyorsun?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 yok abi olmuyor işte tekliyor feci bu arada 98 kullanıyorum :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StJoe Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 said: Erutan, 07 Ağustos 2004 16:32 tarihinde demiş ki: yok abi olmuyor işte tekliyor feci bu arada 98 kullanıyorum :) xp sürümünü kulanıyor olmayasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 99 u yükledim :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Eyvah crack sitesi verilmiş :) Biri görmez inşallah şşşt çaktırmayın :D[signature][hline]---Çok yakında Daoc'da--- Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladric Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 said: Sensible, 07 Ağustos 2004 17:11 tarihinde demiş ki: Eyvah crack sitesi verilmiş :) Biri görmez inşallah şşşt çaktırmayın :D kim vermis alla alla ole bisi goren oldumu? :D[signature][hline]Gladric Highlander Dragon Knight ML7 BaneLord - Kay Movie1 Movie2 Movie3 Movie4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 ben görmedim vallaha *! çaktırmadan elini gladric e rüşvet vermesi icin uzatır *[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar