descartes__ Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 bu gece saat 00.00 itibariyle Aycell'in bedava gprs uygulaması bitiyor :([hline]yanlızlık hiçbir şeydir inanmıyorsan bana sor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 aycellimiz yoktu zaten iyi olmuş eheh[hline]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 I love this game![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Eöh ben GPRSli telefon alamadan bitiyor yani? Inat edip bugün alsam mı ki? =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
descartes__ Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 sen al telsimden bağlanırsın[hline]yanlızlık hiçbir şeydir inanmıyorsan bana sor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 :) telsim in hızı nedir?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Yaşasın nihohay :P[hline]Silphatos Iceheart - Locus@NBL Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Ne oldu silphantos neden sevindin? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Bilmem belki GPRS li telefonum olmadığı ve milleti kıskandığım için olabilir.yada sadece kendi internet bağlattımın beleş olmasını isteyerek bencillik yapmış olabilirm.yaşasın beleş net :D[hline]Silphatos Iceheart - Locus@NBL Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar