Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Bi aralar boyle birsey vardı, ben 4 senelik bolumde okuyorum. sınavsız acık ogretime kayıt olabiliyormuyum 3. sınıftan filan baslama sansım varmı? bilen varmıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 var, kaydolabiliyorsun. öte yandan transkriptini veriyorsun almış olduğun derslerden muaf oluyorsun diye biliyorum. ilk 2 sınıfı komple kaplarsa 3ten başlayabilirsin. destekli salladım evet mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 muaf olma diye birşey yok.aldığın dersleri tekrar almak zorundasın. istersen ikisini aynı anda götürebilirsin. öss'ye gerek yok, ünide okuduğun için başvuru tarihinde başvursan yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 3 den başlayamıyorsun sanırım ama ilk 2 seneyi de vermek gerekiyot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar